Ahmet Kılıç “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ ...Biz olacağız hep birlikte kazanacağız...

Ahmet Kılıç “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ ...Biz olacağız hep birlikte kazanacağız...

Tarih 21 Ekim 2018, 19:44 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar CHP İlçe Örgütünden iş adamı Ahmet Kılıç resmi adaylık için Üsküdar CHP ilçe başkanlığına başvurusunu yaptı.

Ahmet Kılıç “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ ...Biz olacağız hep birlikte kazanacağız..."

 

Cumhuriyet Halk Partisi 2019 yerel seçimleri için aday adaylığı 25 Ekime uazatıldı yerel yönetim adayları bu tarihe kadar başvurabilecekler.

 

Üsküdar CHP İlçe Örgütünden iş adamı Ahmet Kılıç resmi adaylık için Üsküdar CHP ilçe başkanlığına başvurusunu yaptı.

 

CHP Üsküdar İlçe binası konferans salonunda adaylığını açıklayan Ahmet Kılıç kalabalık bir guruba seslendi partililerin yanı sıra eşi çocukları kardeşleri ailesi ve arkadaşları da toplantıya katıldılar.



 

Kılıç, “2014 seçimlerinde kaçırdığımız iktidarı 2019’da hep birlikte kazanacağımıza inanıyorum, ben ben değil biz demeliyiz bir olmalıyız Üsküdar’I kazanmalıyız.”dedi.

 




 

Konuşması öncesi torunu ile kucaklaşan Ahmet Kılıç “Çok değerli aday adayı arkadaşlarımız var kesinlikle dışarıdan aday istemiyoruz. Ben aday olursam çalışıp Üsküdar ı alacağız ben değil başka bir arkadaşımız adaylaşırsa maddi manevi her türlü desteği vereceğim. Partimiz içerisinde sıkılan yumrukları sevgi ve hoşgörü ile çözeceğiz. Parti içerisinde kısır çekişmelerle hiçbir yere varamayız. Bu seçimi kazanmanın yolları ve yöntemleri vardır. Bunun en başında da Üsküdar’ı tanımak gerekiyor. 20 yılı aşkın bir süredir CHP’ ailesindeyim. Üsküdar’a Üsküdarlı, Parti içerisinden ve Üsküdar’ı özümsemiş adaylar gerek. İnsanların her an ulaşabileceği, temiz ve ahlaklı adaylar gerekli. Bu tarife uyan, altını çizerek söylüyorum parti içerisinde çok insan var. Başka yerlere bakmaya hiç gerek yok. CHP bu zamana kadar kendi içerisinden çıkardığı insanlarla çok iyi işler yapmıştır. Devşirme adaylarla hiçbir sonuç alamayız. Biz eğer rakiplerimizi geçerek Üsküdar’ı almak istiyorsak. 172 binin üzerinde oy almalıyız. Bizim partimizin Üsküdar’daki oyu belli. Bizim karşı taraftan oy almamız gerekli. Bunu da kendimizi daha iyi anlatarak, Üsküdar’ın sorunlarına ve çözümlerine hâkim bir şekilde yaparak alabiliriz. Üsküdar’a CHP‘nin nasıl bir parti olduğunu ve Üsküdar’ın nasıl yönetileceğini inşallah göstereceğiz.” şeklinde konuştu.



ÜSKÜDAR’IN SORUNLARI BİLİYORUZ

 

Üsküdar’ın sorunlarına değinen Kılıç sözlerini noktalarken şunları söyledi. “Üsküdar’ın en başlıca sorunu 30-40 yıldır süregelen İmar sorunudur. Merkezde otopark sorunu, trafik sorunu vardır. 530 bin nüfuslu Üsküdar’da Devletimize ait tek bir tane Kreş yok. Varsa da özel sektöre ait. Yine Üsküdar’da 13 tane Üniversite var ama tek bir öğrenci yurdu maalesef yok. Biz bu sorunların hepsini biliyoruz. Vatandaşlarımızda biliyor. Vatandaşlarımızın oyları işe inşallah Üsküdar’ı CHP ailesine katacağız.”



etiket CHP üsküdar 2019 belediye başkan aday adayı adayları 

Bu haber 2210 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER