Ata 2 kooperatifi imar barışına başvuruyor

Ata 2 kooperatifi imar barışına başvuruyor

Tarih 17 Ekim 2018, 13:55 YazdırBu haberi yazdır

7 Ekim 2018 Pazar günü yapılan yoğun katılımlı olağanüstü genel kurulunda Ata-2 ortakları 996 (dokuzyüzdoksan altı) kabul oyu, 12 (oniki) red oyu vererek ferdileşmesini imar barışı yolu ile tamamlama kararı aldı.

Ata 2 kooperatifi imar barışına başvuruyor


7 Ekim 2018 Pazar günü yapılan yoğun katılımlı olağanüstü genel kurulunda Ata-2 ortakları 996  (dokuzyüzdoksan altı) kabul oyu, 12 (oniki) red oyu vererek ferdileşmesini imar barışı yolu ile tamamlama kararı aldı.


Yönetimin sunduğu iki öneri okundu birincisi imar barışı başvurusu ve maliyeti yapılacak işleri kapsıyordu diğeri ise Üsküdar belediyesi ile ruhsat iskan işlerinin yapılması idi. Bu işler ve maliyet ve süreç tartışıldı söz alan 14 ortak fikirlerini beyan etti yönetim cevaplarını verdi ve oylamaya geçildi her iki önerge de oylandı. 996 kabul oyu ile imar barışına başvurma kabul edildi. Ödemeler 15 Aralık tarihine kadar yapılacak. Ödeme listeleri Ata 2 kooperatifi internet sitesinde bulunuyor.

 

Ata 2 kooperatif başkanı Ahmet Gülaydın “Gösterdikleri yoğun katılım için ATA-2'lilere teşekkür ediyor genel kurulun bu kararının hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Burada Ata 2 nin ferdileşmesi yönünde önemli bir karar alınmıştır bunu sonuçlandırmak birinci görevimizdir.” Dedi.

Not ; Alışveriş merkezinin devri ve borcunun tasfiyesi konulu olağanüstü kuruluna katılım 1150 kişi idi.


imar barışı -kooperatif imar barışı-ata 2 imar barışı

Bu haber 2161 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER