Zekeriya Erdim Milletvekili Aday Adayı.

Zekeriya Erdim Milletvekili Aday Adayı.

Tarih 26 Ocak 2011, 16:26 YazdırBu haberi yazdır

Son altı yıldır Üsküdar Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Zekeriya Erdim ak Parti 1.Bölgeden milletvekili aday adaylığını bir basın toplantısı ile duyurdu.

Zekeriya Erdim Milletvekili Aday Adayı.

Son altı yıldır Üsküdar Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Zekeriya Erdim ak Parti 1.Bölgeden milletvekili aday adaylığını bir basın toplantısı ile duyurdu. 25 Ocak sabahı Katibim de yapılan kahvaltılı yerel basın toplantısına Zekeriya erdim ilçe başkanlığının açıklanması beklenen Sinan Aktaş ile İlçe Yönetiminden Başkan yardımcısı Tanıtım medya sorumlusu Tarık Şebik katıldılar.

Zekeriya Erdim yaptığı konuşmada Ak Partinin 2001 Üsküdar İlçe teşkilatının kuruluşundan günümüze yaşanan gelişmeleri hatırlattı özgeçmişi hakkında bilgiler verdi.eğitimci yönünü konuşmalarında hep hissettiren Zekeriya Erdim in seçim bürosunu önümüzdeki hafta açacağını ilçelerin seçim çalışmalarına katkıda bulunacaklarını belirtti.Sadece Üsküdar da değil tüm Anadolu yakasında çalışacağını ve partinin çalışmalarına paralel çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Üsküdar Ak parti ilçe başkanlığı için teamül çalışmalarında adı ön plana çıkan geçen dönem seçim işlerinden sorumlu Başkan yardımcısı olan Sinan Aktaş ise 2002 seçimlerinde yaşadığımız heyecanın yeniden teşkilatımıza egemen olduğunu görüyorum. Halkın gündeminin dışında bir şeyle ilgilenmiyoruz 12 Haziran gününü iple çekiyoruz çok çalışkan bir teşkilatımız var Üsküdar da 56.000 üyemiz var hep beraber çok çalışacağız. Ak parti örgütlenmesi sandıklarda görev alan parti üyemizden Başbakanımıza kadar gidiyor.Başta Zekeriya Erdim olmak üzere tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz.www.cengelkoygazetesi.net.
Bu haber 788 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER