Çengelköyspor Türkiye 4.tura yükseldi

Çengelköyspor Türkiye 4.tura yükseldi

Tarih 27 Eylül 2018, 11:04 YazdırBu haberi yazdır

Türkiye Kupası 3.tur maçı 26 Eylül Çarşamba günü saat 15 de Çengelköyspor ile Sakaryaspor karşılaştı zorlu maçı 2-1 Çengelköy kazandı 4.tura adını yazdırdı.

Çengelköyspor Türkiye 4.tura yükseldi


Türkiye Kupası 3.tur maçı 26 Eylül Çarşamba günü saat 15 de Çengelköyspor ile Sakaryaspor karşılaştı zorlu maçı 2-1 Çengelköy kazandı 4.tura adını yazdırdı.


Çengelköyspor geçen yılı Özgür Ataçocuğu hoca ile kapatmış ardından sezon hazırlıkları yapmış ve sezona Türkiye kupası maçları ile başlamıştı. Bir yandan Bölgesel Amatör lig maçları bir yandan kupada tur atlama başarıları takımın erken form tutmasını sağladı. Umalım ki takım bu sene lig bitene kadar aynı ve artan form çizgisini korumayı başarır.


İkinci ligin tanınan takımı Sakarya 26.eylül de Türkiye kupası 3.turda rakibimizdi. Çekişmeli bir maç izleyeceğimizi düşünüyorduk, gerçekten de öyle oldu.


Karşılıklı ilk yoklamalarda Çengelköy pozisyonu buldu ve Birol Öztürk topu 18.dakikada filelerle buluşturdu çok geçmeden karambolden Sakaryaspor cevabını İlyas Çakmak ile verdi ilk devre 1-1 bitti.

İkinci devre ilk 20 dakika Sakarya nın baskılı oyunu vardı ama Çengelköy iyi müdafa ve başarılı kalecimizle gole izin vermediği gibi 65.dakika da Çengel 2.golünü yine Birol ile tabelaya yazdırdı, ondan sonra 90.dakikaya kadar her iki takımda stres yaşadı biri sonucu korumayı diğeri amatör ligde mücadele eden bir takıma elenmeme mücadelesi verdi ama Çengelköy soğukkanlılığını koruyarak maçı 2-1 bitirmeyi başardı.


Özgür hoca ve ekibini oyuncularımızı tebrik ediyoruz yağmur altında izlediğimiz maç gerçekten çok zevk verdi seyretmeyenler çok şey kaybetti mi ? hayır BAL maçları devam ediyor iç saha maçlarımız Çavuşbaşı stadında olacak ve Türkiye kupasında 4.tur maçımız var onu da belli olunca duyuracağız.


Çengelköyspor

27        Ümit Kurt  

22        Kadir Doğukan   

25        Ensar Çetinkaya   

6          Sezgin Bektaş   

88        Ufuk Hançer   

7          Uğur Can   

10        Serdal Öz

11        Yemen Taş

77        Birol Öztürk  

5          B. Büyükkaya   

17        Ö. Öztürk   

29        Kadir Bostan   

16        Ekrem Kılıç Giren Oyuncu

20        Ahmet Kozgül   

21        Eren Demir   

18        İbrahim Ethem Çakır   

9          Berat Özbek Giren Oyuncu 

28        Kerem Yılmaz   

www.cengelkoygazetesi.net

Bu haber 1346 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER