ÇENGELKÖY MASTERLAR’DA HAZIRLIKLAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR?

ÇENGELKÖY MASTERLAR’DA HAZIRLIKLAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR?

Tarih 30 Ağustos 2018, 11:20 YazdırBu haberi yazdır

Mutlak Şampiyonluk parolası ile sezon hazırlıklarını devam ettiren, Çengelköy Masterlar takımımız bayram öncesi oynadığı hazırlık maçlarında önce Fikirtepe Fenerbahçe Tesislerinde Golden Masters takımı ile karşılaştı.

ÇENGELKÖY MASTERLAR’DA HAZIRLIKLAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR?



Mutlak Şampiyonluk parolası ile sezon hazırlıklarını devam ettiren, Çengelköy Masterlar takımımız bayram öncesi oynadığı hazırlık maçlarında önce Fikirtepe Fenerbahçe Tesislerinde  Golden Masters takımı ile karşılaştı. Baştan sona dostluk ve centilmenlik havası içinde geçen ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçta takımımızın gölünü Gürkan Helvacıoğlu attı. Bu maçtan sonra oynadığı diğer hazırlık maçında Gülsuyu Stadı’nda Muyar Masterlar takımını  4-2 mağlup ederek bayram tatiline girdi. Bu maça tutuk başlayan takımımız  ilk 15 dakikada 0-2 mağlup duruma düşmesine karşın,  çabuk toparlanarak maçtan 4-2 lik galibiyetle ayrılmasını bildi. Karşılaşmada takımımızın gollerini Ziya Karaman (2), Serdar Yılmaz ve Serhat Özçelik atarken  özellikle orta saha oyuncularının performansı Teknik Direktör Barış Kolgu’yu memnun etti.


 

SAKATLAR İYİLEŞTİ ..


 

Geçen sezonun son haftalarında sakatlanan Hakan Demirci nin sakatlığının tamamen geçmesi ve  Beykoz dan transfer edilen Kaleci Serkan ın formu takımımızda morallerin yükselmesini sağladı. Ayrıca diğer kalecimiz Muhammet Demirtaş da sakatlığını atlatarak takımla çalışmalarına yeniden başladı.


 

Teknik Direktör Barış Kolgu   yaklaşan sezon öncesi yaptığı değerlendirmede şunları söyledi :


 

Geçen yıl bir ilki yaşadık ve masterlar ligini tecrübe ettik. Dersimize iyi çalıştık ve bu yıl rotamızı şampiyonluk olarak belirledik. Geçen yılki kadromuzu koruyarak masterlar liginde tecrübeli ve şampiyonluk maratonunda bize katkı sağlayacak sekiz arkadaşımızı transfer etik.  Ercan Yılmaz başkanımızın özverili çalışmaları sayesinde lige sorunsuz başlayacağız. Geçen sezonun son haftalarında sakatlanan Tolga Kalaycı ve Hakan Demirci den iyi haberler geldi. Hakan bu hafta antremanlara başlıyor. Tolga ise lige kadar hazır olacak. Geçen yıla göre özgüveni yüksek, topla oynamayı seven, kazanmayı kabul etmeyen bir oyuncu topluluğuna sahibim. Bunum örneğini en son oynadığımız maçta yaşadık. 0-2 geriye düştüğümüz maçtan 4-2 galip gelmesini bilen oyuncularımı yürekten kutluyorum. Oyuncularıma her antreman sonrası söylediğim gibi bu yıl o yıl olacak...


Bu haber 672 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER