
ŞEHİT HALİL KANTARCI PARKI’NDA AKŞAM ÇAYI


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen in akşam buluşmalarının bu seferki adresi Güzeltepe Mahallesi Şehit Halil Kantarcı Parkı oldu.
ŞEHİT HALİL KANTARCI PARKI’NDA AKŞAM ÇAYI
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen in akşam buluşmalarının bu seferki adresi Güzeltepe Mahallesi Şehit Halil Kantarcı Parkı oldu.
Kur'an tilavetinden sonra Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen mikrofona gelerek "Bu yıl açtığımız parklar içinde 3 tanesi özel bir öneme sahip; Küplüce Mahallesi Şehit Cengiz Hasbal Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Şehit Recep Büyük Parkı ve şu an içinde bulunduğumuz Şehit Halil Kantarcı Parkı. Bu kardeşlerimiz 15 Temmuz'da vatan için şehit düşerek tarihe geçtiler. Onlara çok şey borçluyuz, hepsine rahmet diliyorum, Allah onlardan razı olsun." dedi. Kendisi de Güzeltepe Mahallesi'nde oturan Hattat Hasan Çelebi adına yapılan caminin yakında açılacağı müjdesini veren Başkan Hilmi Türkmen daha sonra yüz boyama etkinliğine katılan çocuklarla toplu fotoğraf çektirdi. Kendileri için kurulan masalarda mangala, satranç gibi zeka oyunları oynayan çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı da yapıldı.
Çay, simit ve peynir ikramıyla boğaz manzaralı parkta keyifli bir akşam geçiren mahalle sakinleri Başkan Hilmi Türkmen ile birebir sohbet etme imkanı buldu.
Üsküdar İYİ Parti Basınla Buluştu
Üsküdar İYİ Parti ilçe Başkanı Av. Sezer ENGİN ve yönetim kurulu üyeleri Üsküdar Katibim Restoranda basın mensupları ile bir araya geldi.
ÇENGELKÖY ORTAKÖY 1-1 GRUPTA BEŞ TAKIM AYNI PUANDA YARIŞIYOR...
26.Ocak Pazar günü Çengelköy Ortaköy ile karşılaştı. Boğaziçi’nde denizin karşı kıyısından komşumuzu Beylerbeyi stadında ağırladık.
CHP ÜSKÜDAR UĞUR MUMCU’YU ANDI...
24.Ocak Cuma akşamı Üsküdar İlçe merkezi toplantı salonunda İlçe Başkanlığı gazeteci Uğur Mumcu yu anma toplantısı düzenledi.
Çengelköy - Kuleli - Kandilli ring seferleri hizmet vermeye başlıyor!
Üsküdar Belediyesi minibüsleri ile 27.Ocak gününden itibaren Çengelköy iskeleden Kandilli Kuleli mahallesine karşılıklı seferler başlıyor.
ÇENGELKÖY VOLEYBOL 1.lig YOLUNDA İLERLİYOR
Voleybol kadınlar 2.ligi 3.grup birincilik ikincilik mücadelesine sahne olan NAR Kumaşçılık Çengelköy Voleybol Fenerbahçe maçını sahada izleme fırsatı bulduk.
SİNEM DEDETAŞ “ Herkese eşit şeffaf ve adaletli davranıyoruz”
20.OCAK akşamı Nevmekan Sahil de Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi gazeteciler gününü kutladı görüş önerileri dinledi tüm soruları yanıtladı.
GÖKTÜRK SARAY DAN ÇENGELKÖYSPOR A TERBİYESİZLİK...
SİZİN EV SAHİPLİĞİNİZ BATSIN!
EMEKLİ ÇOK ZOR DURUMDA
Milyonlarca emekliye yapılan sefalet zammı, temel ihtiyaçları karşılamakta yetersiz kaldı.
ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNA ÇENGELKÖYDEN DESTEK
Çocuklar Kaybolmasın Platformu Çengelköy’lü Özgür GÜRSOY’un kurucusu olduğu (resmi) Anlam Patent Ofisi ile tescil ediliyor.
DENİZ YILDIZI ÇENGELKÖYSPOR’U AĞIRLADI...
Çengelköyspor teknik heyet ve oyuncuları 10.Ocak günü öğle yemeğinde Deniz Yıldızı restoranın konuğu oldu.