Çengelköyspor transfer peşpeşe geliyor

Çengelköyspor transfer peşpeşe geliyor

Tarih 20 Temmuz 2018, 10:17 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköyspor 2018-2019 3. lig hedefine yeni transferleri ile adım adım ilerliyor

YEMEN TAŞ YENİDEN ÇENGELKÖY SPOR’DA...


İç ve dış transferlerimiz devam ediyor ve kadromuz iddaalı bir şekilde şekilleniyor.

Başkanımız İsmet Özay 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında takımımızın formasını giyen ve iki sezonda 46 müsabakada 18 gol atan ve birçok asist yapan başarılı hücum oyuncusu Yemen Taş ile Sancaktepede bulunan ofisinde bir araya geldi ve imzalar atılarak anlaşma sağlandı.İmzanın ardından,Yemen Taş”Yeniden bu formayı giyecek olduğum için çok heyecanlıyım.Çengelköy camiası büyük bir camia daha önce iki sezon oynadığım ve birçok heyecan yaşadığım,attığım goller ve asistlerim ile takımıma katkıda bulunmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığım,ailem gibi gördüğüm Çengelköy Spor Kulübü ile yeni sezonda anlaşma sağlamış olmanın verdiği mutluluğu yaşıyor,transferimde emeği geçen başta kulüp başkanımız Sn.İsmet Özay,Yönetim Kurulumuz ve Teknik Kadromuz olmak üzere tüm Çengelköy camiasına teşekkür ediyor,transferin her iki taraf adına da hayırlı olmasını diliyorum”sözlerini söyledi.


Yemen Taş,hücum bölgesinin sağ ve sol kenarında oynayan,duran topları kullanmasındaki başarısıyla izleyenlerin beğenisini kazanan,Çengelköy camiasının çok sevdiği bir oyuncu.27 yaşındaki başarılı futbolcu Yemen Taş’ın kariyeride Kartal Spor ile TFF 1.Lig’de 14 maçta 1 golü,TFF 3.Lig’de Kartal Belediye Spor,Araklı Spor,Karagümrük,Tuzla Spor,Ümraniye Spor,Silivri Spor ve 68 Yeni Aksaray Spor ile oynadığı 149 maçta 30 golü,Bölgesel Amatör Lig’de Çengelköy Spor,Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor ve Dikili Çandarlı Gücü Spor takımları ile oynadığı 65 maçta 23 golü bulunuyor.Yeni sezonda yeniden takımımızla anlaşma sağlayan Yemen Taş’a ailemize yeniden hoş geldin diyor,başarılar diliyoruz.

 


BİROL ÖZTÜRK ÇENGELKÖY SPOR’DA


2018-2019 sezonunda şampiyon olmak için iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Başkanımız Sn. İsmet Özay Sancaktepe’de bulunan ofisinde son 5 sezonun tartışmasız en iyi ve en golcü forvet oyuncusu Birol Öztürk ile bir araya geldi ve anlaşma sağlanarak imzalar atıldı. İmzanın ardından Çengelköy Spor’da olmaktan mutluluk duyduğunu ileten Birol Öztürk”Bu sezon gollerimi Çengelköy Spor için atacağım ve sezon sonu inşaallah şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Transferin her iki taraf adına da hayırlı olmasını diliyor, transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


29 yaşındaki deneyimli golcü Birol Öztürk,Bölgesel Amatör Ligde,Tekirdağ Spor ve Şile Yıldız Spor ile 3.Lige yükselme sevinci yaşadı.Tekirdağ Spor’da Profesyonel olan ve başarılı bir sezon geçiren Birol Öztürk,2016-2017 Sezonunda Edirne Spor ile anlaştı ve 10 gol ile sezonu tamamladı.2017-2018 sezonunda Şile Yıldız Spor’a transfer olan golcü oyuncu attığı birçok golün yanı sıra birçok asist yaptı ve Bölgesel Amatör Lig yükselme maçında attığı iki şık gol ile takımının 3.Lige yükselmesinde önemli bir rol oynadı.Yeni sezonda Çengelköy Spor forması ile mücadele edecek olan büyük golcüye Çengelköy’ümüze hoş geldin diyor,sakatlık,kaza,bela yaşamayacağı başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz.



GENÇ OYUNCUMUZ BURAK BÜYÜKKAYA YENİ SEZONDA DA KADROMUZDA...


Kulübümüzün geleceği olan Burak Büyükkaya yeni sezonda da kadromuzda bulunmaya devam edecek. Genç oyuncumuz Burak Büyükkaya’ya sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezon geçirmesini temenni eder, hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

 

GENÇ OYUNCUMUZ ETHEM ÇAKIR YENİ SEZONDA DA KADROMUZDA...


Kulübümüzün geleceği olan genç oyuncularımızdan Başkanımız Sn.İsmet Özay’ın çok önem verdiği ve güvendiği futbolcumuz Ethem Çakır yeni sezonda da kadromuzda bulunmaya devam edecek. Genç oyuncumuz Ethem Çakır’a sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezon geçirmesini temenni eder, hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

 

HOŞGELDİN ERİM YÜKSEL...


İç ve Dış transferlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Takımımız dış transferde son 4 sezonda Bağcılarspor’da forma giyen Erim Yüksel’i kadrosuna kattı. Orta sahada ve sağbek mevkilerinde görev yapabilen genç oyuncu İmzanın ardından ”Son yıllardaki başarısıyla adından fazlasıyla söz ettiren Çengelköy Spor ile anlaşma sağlamış bulunuyorum. Transferin her iki taraf adınada hayırlı olmasını diliyorum”şeklinde konuştu.24 yaşındaki başarılı futbolcu Erim Yüksel’in 3.Lig’de 33 maçı.2.Lig’de 34 maçı ve Türkiye Kupası’nda 2 maçı bulunuyor. Erim Yüksel’e camiamıza hoşgeldin diyor,kazasız,belasız ve başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz.

 

KADİR DOĞUKAN YUVADA KALDI...

 

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk için idaalı bir kadro oluşturan takımımızda iç ve dış transferlerimiz son sürat devam etmekte olup,iç transferde geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen savunma oyuncusu Kadir Doğukan ile,Başkanımız Sn.İsmet Özay’ın Sancaktepe’de bulunan ofisinde bir araya gelindi,imzalar atıldı ve anlaşma sağlandı.

 

İmzanın ardından Kadir Doğukan”Yeni sezonda da Çengelköy forması giyeceğim içim çok mutluyum.Hedefimiz şampiyonluk.Çengelköy camiası bunu fazlasıyla hakediyor.Bu doğrultuda tüm gücümüzle mücadele edip,takımımızı şampiyonluğa ulaştıracağız”şeklinde konuştu.22 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Kadir Doğukan,savunma hattının sol tarafında oynayan,sürati ve tekniği ile dikkatleri üzerine çekiyor.Başarılı oyuncunun kariyerinde Bölgesel Amatör Lig’de 21 maçta 3 golü bulunuyor.Kadir Doğukan’a kazasız,belasız sakatlıktan uzak sonu şampiyonluk olan başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.

 

ÖMER FARUK ÖZTÜRK YUVAYA GERİ DÖNDÜ...

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çengelköyümüzde iç ve dış transferler devam ediyor.

Başkanımız Sn.İsmet Özay’ın Sancaktepe’de bulunan ofisinde Süper Amatör Lig ekiplerinden Levent Spor’un başarılı genç oyuncusu Ömer Faruk Öztürk ile anlaşma sağlandı.


1996 doğumlu oyuncumuz, futbola 2005 yılında Beşiktaş A.Ş.’de başladı. 2008 yılında Mecidiyeköy Spor’a transfer olan genç futbolcu,ligin devre arası transfer döneminde,Medipol Baş
akşehir FK’ya transfer oldu ve 7 sezon Medipol Başakşehir FK formasını terletti.2015 yılında kulübümüze transfer olan Ömer Faruk Öztürk altyapı ve a takım formamızı 2 sezon terletti ve ardından Süper Amatör Lig’de İstanbul Mesudiye Spor,Bakırköy Spor ve son olarak Levent Spor forması giydi.Yeni sezonda takımımızla tekrar anlaşan ,Oyuncumuz Ömer Faruk Öztürk’e kazasız belasız sakatlıksız bir sezon diler; anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.

 


SEZGİN BEKTAŞ YUVADA KALDI...

Çengelköy’ümüzde iç ve dış transfer görüşmeleri tüm hassasiyeti ile devam ediyor.

 

Geçtiğimiz sezon hem kişiliği, hem de oynadığı futbol ile camiamızca beğenilen başarılı futbolcumuz Sezgin Bektaş, Kulüp Başkanımız İsmet Özay ile biraraya geldi. Yapılan görüşme sonrası Sezgin Bektaş ile anlaşmaya varıldı.


30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Sezgin Bektaş, geçtiğimiz sezon yaptığı asistler ve attığı şık duran top golleriyle izleyenlerin begenisini kazanmıştı.
Sezgin Bektaş’a sonu şampiyonluk ile biten başarılı bir sezon diliyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

 

TAKIMIMIZ SAVUNMAYI SAĞLAMA ALDI...

 

Takımızda iç ve dış transferler son sürat devam ederken,dış transferde,güçlü fizik yapısı ve mücadeleci futboluyla ön plana çıkan 24 yaşındaki savunma oyuncusu Eren Demir ile anlaşma sağlanıldı.İmzanın ardından Eren Demir”Geçmişi başarılarla dolu,tarihi bir kulüp olan ve son yıllarda isminden fazlasıyla söz ettiren bu büyük camiaya katıldığım için çok mutluyum.

Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim”şeklinde konuştu.Eren Demir genç yaşına rağmen birçok takımım formasını terlerti Yeşil Bursa Spor,Adıyaman Spor,Niğde Belediye Spor,Van BBSK,Arsin Spor ve Sancaktepe Belediye Spor takımlarında 3.Lig’de Profesyonel olarak 35 Lig maçına çıkarken,2 Türkiye Kupası maçında da görev aldı.Sancaktepe Belediye Spor’un ardından Sarıkamış Belediye Spor’da Bölgesel Amatör’e dönen Eren Demir, İstanbul Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor’a transfer oldu ve devre arasında Bölgesel Amatör Lig temsicisi Ceyhan Spor’da sezonu tamamladı.Yeni sezonda takımımızla anlaşan başarılı savunma oyuncusu Eren Demir’e ailemize hoşgeldin diyor,sakatlıksız,kazasız ve belasız sonu şampiyonlukla biten başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz.

 

UFUK HANÇER ÇENGELKÖY SPOR’DA...

Saha içerisinde bitmek bilmeyen enerjisi ve hırsı ile tam bir savaşçı olan orta saha oyuncusu Ufuk Hançer ile Başkanımız İsmet Özay’ın Sancaktepe’de bulunan ofisinde yapılan görüşme sonunda anlaşma sağlandı. İmzalar atıldı. İmzanın ardından konuşan Ufuk Hançer” Bu sezon tüm gücümle Çengelköy Spor’un şampiyonluğu için mücadele edeceğim. Çengelköy camiası kesinlikle bunu hak ediyor.Yeniden Çengelköy Spor forması giydiğim için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür eder,her iki taraf adına da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bizde transferin tüm Çengelköy camiasına hayırlı olmasını diliyor,Ufuk Hançer’e yeniden ailemize hoş geldin diyoruz.

 

UĞUR CAN ÇENGELKÖY SPOR’DA...

 

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan takımımızda iç ve dış transferlerimiz devam ediyor.

Güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdüren başkanımız Sn.İsmet Özay 2016-2017 sezonunda formamızı giyen başarılı futbolcu Uğur Can ile Sancaktepe’de bulunan ofisinde bir araya geldi ve anlaşma sağlanarak imzalar atıldı.İmzanın ardından başarılı futbolcu Uğur Can”Yeniden Çengelköy forması giyeceğim için çok mutluyum.Yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”şeklinde konuştu.23 yaşındaki başarılı hücum oyuncusu Uğur Can,güçlü fiziği ve sürati ile ön plana çıkıyor.Geçtiğimiz sezon Karaman Belediye Spor’da forma giyen başarılı oyuncu Uğur Can,yeni sezonda Çengelköy Spor forması giyecek.Uğur Can’a yeniden ailemize hoşgeldin diyor,başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz.

 

Bu haber 974 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER