15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ ÇENGELKÖY’DE ANDIK

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ ÇENGELKÖY’DE ANDIK

Tarih 18 Temmuz 2018, 12:10 YazdırBu haberi yazdır

15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Programı Çengelköy'de gerçekleştirildi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ ÇENGELKÖY’DE ANDIK


15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Programı Çengelköy'de gerçekleştirildi. Sela ve Kur'an tilavetiyle başlayan program şehit ve gazi ailelerimize yönelik yemek ikramıyla devam etti. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasında "Dış güçler 2 sene önce ülkemizi işgal etmek için taşeronları fetö eliyle harekete geçtiler ama kurdukları tuzaklar başlarına geçti. O gece köprüye koşan, havalimanına koşan, Çengelköy'e koşan, ölümü öldüren kahramanlara karşı çaresiz kaldılar. Cennet vatanımız 15 Temmuz'da bağımsızlığını perçinlemiştir, şehitlerimizden gazilerimizden ve onları yetiştiren ailelerinden Allah razı olsun." dedi.


 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın da konuşma yaptığı programda şehitlerimizin isimleri okundu ve vatandaşlarımız "Burda" diyerek tek tek şehitlerimizi andı. 15 Temmuz şehitlerimizden Yılmaz Ercan'ın eşi İlknur Ercan'ın konuşmasından sonra 15 Temmuz gazilerimizden Çengelköy Mahalle Muhtarı Can Cumhurcu da kısa bir konuşma yaptı. 15 Temmuz sinevizyon gösteriminden sonra Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İstanbul Milletvekili İsmet Uçma da vatandaşlarımızı selamlama konuşması yaptı.

 

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ve Mhp Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan'ın da katıldığı program Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak'ın duasıyla sona erdi.

Bu haber 494 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER