Çengelköy de yavru kedi kurtarıldı

Çengelköy de yavru kedi kurtarıldı

Tarih 06 Temmuz 2018, 10:39 YazdırBu haberi yazdır

Mahallemizde annesi kediler tarafından öldürülmüş bir minik can 29.06.2018 tarihinde mahalledeki Paşa Döner Kokoreç adlı iş yerinin havalandırma boşluğuna çıkmış, oradan sürekli bağırarak yardım istemiştir

Çengelköy de yavru kedi kurtarıldı

 

Mahallemizde annesi kediler tarafından öldürülmüş bir minik can 29.06.2018 tarihinde mahalledeki Paşa Döner Kokoreç adlı iş yerinin havalandırma boşluğuna çıkmış, oradan sürekli bağırarak yardım istemiştir. Fakat biz sakinler 03.07.2018 tarihine kadar türlü yöntemler denememize rağmen onu oradan indirmeyi başaramadık.


Bu iş yeri sahiplerine durumu bildirdiğimizde çok duyarlı davranarak tüm personeli ile ona ulaşmaya çalışmışlar. Beslemişler, açlıktan  susuzluktan ölmesine izin vermemişler ve 03.07.2018 tarihinde yine aynı personel özel bir taktik geliştirerek bu minik canı korkudan saklandığı yerden çıkarıp hiçbir şekilde zarar görmesine izin vermeden başarılı bir operasyonla kurtarmışlardır.

     Kendilerine bu insani duyguları ve sıkı bir hayvan sever oldukları için teşekkürü borç biliriz. İş yeri sahibi ve tüm personeline sağlıklı günler ve bol kazançlar dileriz.

     Güzel Çengelköyümüzün diğer esnaflarının da bu duyarlılığı örnek alması dileğiyle.

 

Bu haber 538 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER