Çengelköy Lisesi Konser ve Sergileri

Çengelköy Lisesi Konser ve Sergileri

Tarih 12 Ocak 2011, 12:58 YazdırBu haberi yazdır

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti programı kapsamında Çengelköy Lisesi,"Medeniyetlerin Kesiştiği Yerde Hoşgörü" konulu proje hazırladı.

Çengelköy Lisesi Konser ve Sergileri
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti programı kapsamında Çengelköy Lisesi,"Medeniyetlerin Kesiştiği Yerde Hoşgörü" konulu proje hazırladı.Çengelköy Lisesinin Etkinliği Müzik dinletisi ve karikatür resim sergisi şeklinde gerçekleşti.
       İstanbul 900 yılı aşkın süredir pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış,türlü dinlerden insanların barış ve hoşgörü içerisinde yaşamalarını sağlamıştır.Bu hoşgörüyü sağlayan en önemli etmenlerden biri de müziktir.Müzik saygı,sevgi,barış,huzur kısacası "hoşgörü ile yaşamanın evrensel dilidir.
        Proje sorumlusu Esra Betül Ergül’ den aldığımız bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istedik;” Amacımız,İstanbul’umuzun bu sentez kültürünü ve gençlerin uğraşılarını,bu projemizle en iyi şekilde anlatmayı hedefliyor ve kültürümüzü nice asırlar boyunca taşıyarak evrenselliğini sürdürmeyi temenni ediyoruz.
        İlkini Altunizade kültür merkezinde yaptığımız programımızı daha sonra 03-01-2011 pazartesi günü maxi alışveriş merkezinde gerçekleşti. Diğer bir programımız 06-01-2011 perşembe günü Türkan Sabancı Görme Engelliler Okulunda gerçekleşti.
Sabancı Görme engelliler okulunda yapılan programa katılanlar programdan çok memnun kaldılar.Emeği geçen Çengelköy Lisesi Okul müdürü Cemal Ak başta olmak üzere aşağıda adı geçenleri kutluyoruz.
        Proje sorumlusu:Esra Betül Ergül, Aysel Topçu
        Projede görevli öğrenciler:
        Rabia Yıldız,Sibel İnce,Aykut Değirmencioğlu, Adnan Cemre Aksoy,Murat Demirel,Ertuğrul Ulubent, Halilcan Öztürk,Gökhan Nas, Mert Öztürk,Hasan Özdemir,Bahadır Güneş,Pelin Ergül,Ecem Sezen,Taha Ersen,Elif Yazıcı.
www.cengelkoygazetesi.net
Bu haber 810 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER