Börekçi İşadamları Dernek merkezi açıldı

Börekçi İşadamları Dernek merkezi açıldı

Tarih 30 Nisan 2018, 13:37 YazdırBu haberi yazdır

29.Nisan Pazar günü Ümraniye de bulunan Börekçi İşadamları derneği merkez binası düzenlenen törenle açıldı.

Börekçi İşadamları Dernek merkezi açıldı

29.Nisan Pazar günü Ümraniye de bulunan Börekçi İşadamları derneği merkez binası düzenlenen törenle açıldı.

İstanbul da yaklaşık 4000 börekçi bulunuyor ama çoğu ya fırıncı yada pastacı dernekleri çatısı altında bulunuyorlar, kısa adı BİADER i kuran 200 börekçi dernekleşmenin sevincini taşıyordu.


Çengelköy den tanıdığımız Çengelköy börekçisinin ortağıve aynı zamanda derneğin başkanı olan  Bülent Dilbağı konuyla ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu “Börekçi işadamları derneğini farkındalık yaratmak için kurduk. Geleneksel ürünümüz bir fastfood gibi algılanıyor biz bunu değiştirmek için çaba harcayacağız. Üniversitelerde Gastronomi alanında yer almasını sağlayacağız. Üye işyerlerimizde güvenilir sağlıklı ürünler sunarak bunu önemsediğimizi göstereceğiz. Üye işyerlerini bronz, gümüş ve altın belgeler vererek müşterilerimize üst seviye hizmet vereceğiz. Örneğin bayan erkek tuvaletler olacak bunlarda sıcak soğuk su olacak üretimde temizlik bariyerleri hissedilecek ve bunlar tüketiciye her türlü kanaldan anlatılacak.

Temiz ve güvenilir mamüller yapılması teşvik edilecek. Derneğimiz kamuoyunu bilgilendirecek. Yönetim kurulu arkadaşlarımız Resul Orgun, Barış Alkan, Savaş İşcan, Mehmet Ali Geçer, Aziz Koç, Hasan Gürbey, Sinan Deniz ve Erdal Sevindik den oluşuyor hepside işlerinde başarılı arkadaşlar. Bugün bu açılış derneğimiz için bir milat olacak. “


Bizde Boğaziçi Çengelköy Gazetesi olarak Dernek Başkanı Bülent Dilbağı ve arkadaşlarına başarılar diliyoruz.    

,

 BİADER...Börekçi İşadamları derneği 

Bu haber 1386 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER