ÜSKÜDAR’DA 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANDI

ÜSKÜDAR’DA 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANDI

Tarih 21 Mart 2018, 12:28 YazdırBu haberi yazdır

Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılı vesilesiyle Üsküdar Şemsipaşa Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk bırakma töreninin ardından, Üsküdar Kaymakamlığı ve Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde kahvaltı programı gerçekleştirildi.

ÜSKÜDAR’DA 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANDI

Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılı vesilesiyle Üsküdar Şemsipaşa Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk bırakma töreninin ardından, Üsküdar Kaymakamlığı  ve Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde kahvaltı programı gerçekleştirildi.

 

Üsküdar Şakirin Camii imam hatibi Nurullah Çelebi’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa Garnizon Komutanı Vekili Albay Necati Kaya, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar İlçe Müftüsü Ali Çakmak, gazilerimiz ve kıymetli şehitlerimizin değerli aileleri katıldı.

 

Programda konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu anlamlı buluşmada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanların hayatında unutmadıkları tarihler olduğu gibi milletlerinde tarihinde unutulmayan, unutulmayacak olan günler, sayfalar vardır. Bizim Türk milleti olarak asla unutamayacağımız, üzerinden asırlarda geçse hiçbir zaman bizim kalbimizden, zihnimizden silinmeyecek unutulmayacak tarihlerden birisi 18 Marttır. Bugün burada özelde 18 Mart 1915, genelde de tarihimize altın harflerle yazılmış günleri hatırlamak ve o tarihleri bizlere armağan eden şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, minnetle, şükranla yâd etmek üzere bir aradayız. Böylesine anlamlı bir günü bize yakışır, ecdadımıza yakışır bir şekilde icra etmek durumundayız,” diye konuştu.

Bu haber 510 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER