
Masterler maçlarına devam edildi
Kurulduğu günden beri maçları ilgiyle izlenen ÇENGELKÖY MASTERLAR takımının Şubat ayı içerisinde puan sıralamasındaki yeri değişmedi.
Masterler maçlarına devam edildi
Kurulduğu günden beri maçları ilgiyle izlenen ÇENGELKÖY MASTERLAR takımının Şubat ayı içerisinde puan sıralamasındaki yeri değişmedi.
Hasta ve sakat oyuncuların çokluğu sebebiyle hemen hemen tüm maçlarına farklı 11 ile çıkan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımı önce ligde sıralamadaki rakibi PAŞALİMANI MASTERLAR takımı ile 2-2 ( Goller : Barış Kolgu ? Gürkan Helvacıoğlu ) berabere kaldı. Sonrasında ÜMRANİYE MUYAR MASTERLAR takımına baştan sona çekişmeli geçen maçta son dakika golüyle 3-2 ( Goller : Gürkan Helvacıoğlu ? Yücel Kaya ) yenildi. Sezonu lider tamamlamayı garantileyen KARTAL BULVAR MASTERLAR takımına yenilen ÇENGELKÖY MASTERLAR ekibi ligin son maçında KOZYATAĞI MASTERLAR Takımı ile karşılaşacak ve sezonu tamamlayacak.
Takımın orta saha oyuncularından HAKAN DEMİRCİ “sakatlığım sebebiyle bir çok maçta maalesef tribünden izlemek zorunda kaldım. Arkadaşlarımın gayreti ve çabasını gördükçe oynayamamak sakatlıktan çok daha ağır geliyor. Bu sene ilk senemizdi ve tecrübe kazandık. İnşallah önümüzdeki sezon çok daha iyi yerde ligi tamamlayıp bu semte daha büyük başarılar kazandıracağız” dedi. Takımın diğer oyuncularından olan MUSTAFA ÖMER AÇIKGÖZ de “ben de sakatlığımdan dolayı maçlarda yeterince süre alamadım. Sezon öncesinde düşündüklerimizi sahaya yansıtmaya çalıştık ancak sakatlıklar bu sene maalesef takım üzerinde çok etki etti ve kazanabileceğimiz maçları da eksikliklerimiz yüzünden kazanamadık. Bu sene bizim için lige alışma dönemi idi ve biz gelecek sezona çok daha farklı hazırlanacağız” şeklinde açıklamada bulundu.
Takım Kaptanı BARIŞ KOLGU ise yaptığı açıklamada “ Maalesef 25 Şubat Sabahı tüm maçlarda forma giymiş olan takımımızın en önemli oyuncularından, arkadaşımız - kardeşimiz ÜMİT TAŞKIN’ın babası MEHMET TAŞKIN’ın vefat haberini aldık. Hepimizin başı sağolsun.” dedi.
ÇENGELKÖY MASTERLAR takımı ligin son maçında 3 Mart 2018 Cumartesi günü KOZYATAĞI MASTERLAR ile oynayacak ve sezonu tamamlayacak
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYON

Son 3 sezondur semtimizin parlayan yıldızı olan, semtimiz halkının kurduğu Küçüksu Rasathane Spor Kulübü çok büyük bir başarıya daha imza atarak İstanbul Süper Amatör ligine yükseldi.
DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ÇÖP ATMAYALIM

Bölgemizde 30 dan fazla site var bunların en büyüğü benim de yaşadığım ATA 2 sitesi sitemizde yaşam başladığından beri çöp konteynerleri var.
AK PARTİ ÜSKÜDAR STK LARLA İFTAR BULUŞMASI YAPILDI

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geniş katılımlı iftar programı, ilçedeki siyasi parti temsilcilerini, STK’ları ve kanaat önderlerini aynı sofrada buluşturdu.
Ülker Sports Arena’da Hazırlanan Gıda Paketleri Ramazanda Binlerce Aileye Ulaşacak

İstanbul’da Ülker Sports Arena’da gönüllüler ve bağışçılar ile hazırlanan koliler, yüzlerce lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların evlerine kadar ulaştırılıyor.
İYİ PARTİ ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI STK LAR İLE YAPILDI

İYİ Parti Üsküdar ilçe Başkanlığı 4 Mart akşamı iftar sofrasında Üsküdar STK buluşmasını yaptı.
ATA 2 SİTESİNDE CADDELER YENİLENİYOR

Yaklaşık 25 sene önce yapılan parke taş kaplamalı yolların yenilenmesi işi ATA 2 sitesi yönetimi tarafından karar altına alındı ve uygulama başlatıldı.
SAADET PARTİSİ Üsküdar adalet sofrası buluşması gerçekleşti

Saadet Partisi Üsküdar İlçe başkanı Hüseyin Çakmak Ramazan’ın getirdiği rahmet, merhamet ve birlik ruhu sadece bu aya mahsus kalmasın; toplumumuzun her alanına yayılsın. dedi
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN ANNELER VE BEBEKLER İÇİN ANNE-BEBEK TAKSİ HİZMETİ

Üsküdar Belediyesi, anne adayları ve yeni doğum yapan annelerin sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi amacıyla Anne-Bebek Taksi hizmetini başlattı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.





