ÇENGELKÖY MASTERLAR YENİLMİYOR...

ÇENGELKÖY MASTERLAR YENİLMİYOR...

Tarih 30 Ocak 2018, 15:56 YazdırBu haberi yazdır

Semtimizi TÜRKİYE MASTER SÜPER LİGİ’nde başarı ile temsil eden Çengelköy Masterlar, Ocak ayında oynadığı 3 karşılaşmada mağlubiyet görmedi

ÇENGELKÖY MASTERLAR YENİLMİYOR...

 

Semtimizi TÜRKİYE MASTER SÜPER LİGİ’nde  başarı ile temsil eden Çengelköy Masterlar, Ocak ayında oynadığı 3 karşılaşmada mağlubiyet görmedi.

 

Devre arasından sonra ikinci yarının ilk maçında ligin güçlü ekiplerinden Rize Masterlar takımı ile çok çekişmeli geçen maç sonunda 3-3 (Goller Serhat Özçelik ve Serdar Yılmaz 2 gol) berabere kalan Çengelköyspor Masterlar ekibi, sonraki hafta Ataşehir Masterlar ekibi ile 2-2 ( Goller : Serdar Yılmaz ve Tolga Kalaycı) berabere kaldı. Son olarak hasta ve sakat oyuncuların çokluğu sebebiyle sadece 11 kişi çıktıkları maçta , ligin önemli takımlarından Ataşehir Masterlar takımını üstün oyundan sonra Zafer Ardıhan’ın 2, Serdar Yılmaz ve Gürkan Helvacıoğlu'nun golleriyle 4-1 gibi net skorla geçmeyi başardı.

 

Tüm maçlarda kalecisi OKTAY DURMUŞ’un olağanüstü performansı  tüm takıma yansıdı. Takımın oyuncularından MURAT DİLSİZ, “ Bu sene ilk defa katılmamız  ve bu ligde tecrübesizliğimiz sebebiyle bir çok maça önemli arkadaşlarımız sakatlıkları sebebiyle çıkamadılar. Bu da sonuçlara yansıdı. İnşallah önümüzdeki dönem çok daha iyi sonuçlar alacağız” dedi. Takımın en tecrübeli ismi, golcüsü AHMET TÜYSÜZ de “ bu ekibin bir parçası olmak kazanmanın ya da kaybetmenin çok daha üstünde bir duygu. 30 yıl öncesinde beraber top oynadığım kardeşlerimle ortak amaç olarak ÇENGELKÖY formasını tekrar terletiyor olmak çok önemli ve bu yüzden elimizden gelenin en iyisini hep birlikte yapmaya çalışıyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

 

Genel Kaptan ERCAN YILMAZ da  “tüm takım adına bu oluşumun tanıtımında katkıda bulunan BOĞAZİÇİ ÇENGELKÖY Gazetesi’ne ve tabii ki Sayın YALÇIN SOYSEVİNÇ’e katkılarında dolayı çok teşekkür ederiz. İnşallah önümüzdeki sezonlarda çok daha büyük başarılar kazanacağız ve bunları paylaşacağız.” diyerek açıklamada bulundu.

 

Bu haber 619 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER