Umut Kılınç Üsküdar CHP  Gençlik Kolları Başkan Adaylığını açıkladı

Umut Kılınç Üsküdar CHP Gençlik Kolları Başkan Adaylığını açıkladı

Tarih 27 Kasım 2017, 14:40 YazdırBu haberi yazdır

Son iki yıldır Gençlik kolları yönetiminde olan Umut Kılınç arkadaşları ile başkan adaylığına karar vermesini takiben gazetemize yaptığı açıklamalarda partililere ve kamuoyuna şunları söyledi.

Umut Kılınç Üsküdar CHP  Gençlik Kolları Başkan Adaylığını açıkladı


Son iki yıldır Gençlik kolları yönetiminde olan Umut Kılınç arkadaşları ile başkan adaylığına karar vermesini takiben gazetemize yaptığı açıklamalarda partililere ve kamuoyuna şunları söyledi.

 

Merhaba Değerli Yol Arkadaşlarım,

 

Sizlere bir parçası olmaktan gurur duyduğum gençlik örgütümüzün yöneticisi ve yeni başkan adayı olarak sesleniyorum. Öncelikle geçtiğimiz iki yıl boyunca birlikte ürettiğimiz, direndiğimiz, memleket üstüne kafa yorup hemdert olduğumuz, gece gündüz demeden adım adım yürüdüğümüz ekip arkadaşlarıma, bize inanan ve üye olmanın ötesinde inanan bir ruhla partiyle bütünleşen tüm yoldaşlara teşekkür ederek başlamak istiyorum. Selam olsun.

 

Bu iki yılda kimsenin sırtımızı sıvazlamasına ihtiyaç duymadan, kimseye yaslanmadan yürüttük mücadelemizi. Birilerinin gençliği olmadık. Kimsenin emir eri olmadık, kimsenin ardında boncuk gibi dizilmedik. Çünkü buraya bunun için gelmedik. Bizim söyleyecek sözümüz, beraber işleyecek özümüz vardı. Şimdi bu yarışta, daha fazlası olduğunu anlatmak üzere bulunuyorum.

 

Yönetim olarak göreve gelirken bir amacımız vardı. Pankart asmaktan, mektup dağıtmaktan, etkinliklerde kalabalık etmekten daha fazlasını yapacak bir gençlik hayal ettik. Bu uğurda çalıştık. Yoldaşlık yürüdüğün yola göre değer kazanır. Yanlış bildiğimize yoldaş olmadık. Kendi yolumuzu çizdik. İlkelerimiz etrafında topladık ve toplandık.

 

Başka bir geleceğin başka bir gençlikle mümkün olduğuna inandık. Paneller düzenlemekle yetinmedik, bu panellere kendi içimizden konuşmacılar çıkardık. Üretmenin ve emeğin gücüne inandık.

Gençlik örgütümüzün ilk kez bir dergisi oldu.

Sosyal sorumluluk alanımızı yalnızca yakın çevremizle sınırlı tutmadık, memleketin en uzak köşelerine el uzattık.

 

Öznemiz yalnızca yardıma muhtaç insanlar değildi.

Sokak hayvanlarının soğuk havalarda barınabileceği yuvalar yapmak için bir atölye kurduk ve gönüllülerimizle birlikte çalışmalar yürüttük.

 

Tüm bu çalışmalar içinde en önemlisi ise geçtiğimiz Nisan ayı öncesi dönemdeydi. Bu yıl ülkemiz ve örgütümüz büyük bir sınavdan geçti. Cumhuriyetin ve Cumhuriyet değerlerinin oylandığı anayasa değişikliği referandumu süresince tüm engelleme ve baskılara rağmen, Üsküdar’ımızda HAYIR’ı nakış nakış işledik.

 

HAYIR’ı birlikte başardık, 2019’da da başaracağız.

 

Birilerinin vaat ve hayalleri, bizim gerçekleştirdiklerimiz.

Bizler, geleceği; gençlerin ve genç dimağların taşıdığı tuğlarla örmeye ant içtik.

 

Bu andımızı hep birlikte gerçekleştirmemize destek olmak için 3 Aralık Pazar günü tüm yoldaşlarımızı ve partililerimizi ilçe binamızda gerçekleşecek gençlik örgütü kongremize davet ediyoruz.

 

#GeleceğeBirAdımAtalımAdıUmutOlsun

Bu haber 558 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER