Boğaziçi Alevi Kültür Derneği  Cemevi temeli atıldı

Boğaziçi Alevi Kültür Derneği Cemevi temeli atıldı

Tarih 14 Kasım 2017, 16:32 YazdırBu haberi yazdır

10.Kasım Cumartesi günü yoğun bir katılım olan Cemevi temel atma törenine.....

Boğaziçi Alevi Kültür Derneği  Cemevi temeli atıldı

10.Kasım Cumartesi günü yoğun bir katılım olan Cemevi temel atma törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen başkan yardımcıları Bekir Aksakal Zekeriya Şanlıer Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Muş Belediye meclis üyeleri CHP Üsküdar ilçe başkanı Erdoğan Altan ve dernek üyeleri aileleriyle katıldı.

Boğaziçi Alevi Kültür derneği Başkanı Asker Yıldız yaptığı konuşmada “40yıllık özlem bitiyor Üsküdar Belediyesine ve Başkan Hilmi Türkmen e hasetsen tüm dernek üyeleri adına teşekkür ediyoruz”dedi.

CHP Üsküdar ilçe Başkanı Erdoğan Altan “Allaha ulaşmanın türlü türlü yolları var Alevilik ve Cemevleri de bunlardan birisidir hayırlı uğurlu olsun “dedi.

Ataşehir belediye başkan yardımcısı “başkan Hilmi Türkmen bey her zaman bize yakın olmuştur emeği geçen herkese teşekkür ederiz “dedi.

Hilmi Türkmen ise “ Canlar atılan temeliniz hayırlı uğurlu olsun inşallah seneye aşuremizi biten binada hep beraber yeriz.  Şimdiye kadar elimden geleni yaptık bundan sonra da ne gerekiyor ise yapacağız. “dedi.

Temeli hazırlanan binanın temel betonları mikserden döküldü ,ardından İmdat dede dualar okudu Hilmi Başkan da bir dua okudu kurban edilen koç inşaatın kazasız belasız yapılması için dualarla kesildi. 

Bu haber 630 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER