
Spina Bifidalı Gençler ve Aileleri Kahvaltıda Buluştu
Üsküdar Belediye Başkanlığı ve Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği’nin katkılarıyla Türkiye Spina Bifida Derneği İstanbul Şubesi tarafından ‘’Spina Bifida’lı Aileler Kahvaltıda Buluşuyor’’ programı yapıldı
Spina Bifidalı Gençler ve Aileleri Kahvaltıda Buluştu
Üsküdar Belediye Başkanlığı ve Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği’nin katkılarıyla Türkiye Spina Bifida Derneği İstanbul Şubesi tarafından ‘’Spina Bifida’lı Aileler Kahvaltıda Buluşuyor’’ programı 5 Kasım 2017 tarihinde 10.00-12.00 saatleri arasında Üsküdar Belediyesi Binasında geniş katılımla düzenlendi.
Programda konuşan Türkiye Spina Bifida Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Mustafa Koçoğlu, Derneğin çalışmalarından kısaca bahsederek artık dernekte gençlerin söz sahibi olması gerektiğini belirtti. Yapılan her programa katılarak desteklerini esirgemeyen Spina Bifidalı ailelere teşekkürlerini sunan Başkan Mustafa Koçoğlu, yeni ailelerden destek beklediğini ifade etti. Başkan Mustafa Koçoğlu son olarak Spina Bifida üzerine Multidisipliner Kliniklerin açılması gerektiğini vurguladı.
Programda konuşan Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Ünal Pezük, Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği olarak Türkiye Spina Bifida Derneği İstanbul Şubesi’nin her daim destekçisi olacaklarını söyledi.
Mesleğini çok doğru bir şekilde icra eden Avukat Pınar Başdan Çetinel de programda kısaca engelli haklarını konu olan bir konuşma yaptı ve ardından sorulara cevap verdi. Ardından kendisine programa katılımından dolayı bir plaket takdim edildi.
Spina Bifida alanında yılların tecrübesine sahip, Spina Bifida’lılar için doktor olmaktan öte aileden biri olmuş çok değerli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Ayşegül Bursalı da programa katılan konuklar arasındaydı ve kısa bir konuşma yaptı.
Son olarak programda dilek ve temmenniler de dinlendikten sonra program sona erdi.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı
Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı
SAADET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BİRAL AYDIN ÜSKÜDAR’DA YAPILAN TOPLANTIDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın Ekonomik Krizin Yanında Ahlak ve Adalet Krizi Yaşanıyor dedi.
İYİ PARTİ İL BAŞKANI ÜSKÜDARDAYDI

İyi Parti İstanbul İL Başkanı Yücel Coşkun 10 Haziran günü Üsküdar İlçe teşkilatını ziyaret etti beraber gündemi değerlendirdiler.
ŞENAY AYBÜKE YALÇIN ÜSKÜDAR’DA ANILDI

9 yıl önce katledilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın İYİ parti Üsküdar ilçe Başkanlığı tarafından anıldı lokma hayrı düzenlendi. Vatandaşlar tarafından ilgi ile izlenen etkinlikte şehit öğretmen anıldı.
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.




