VESTEL Çengelköy’de törenle açıldı


Bölgemizin tek VESTEL bayisi Varol dayanıklı tüketim malları Ltd. şirketi Bosna Bulvarında 21.Ekim cumartesi günü törenlerle ve ikramlarla açıldı.
VESTEL Çengelköy’de törenle açıldı
Bölgemizin tek VESTEL bayisi Varol dayanıklı tüketim malları Ltd. şirketi Bosna Bulvarında 21.Ekim cumartesi günü törenlerle ve ikramlarla açıldı.
Açılış törenine üst düzey yönetici İlker Türkoğlu ,Vestel Bölge Müdürü Serkan Bektaş Konsept Mağaza işletmecisi Zeki Varol u yalnız bırakmayan eş dost ve akrabalarının yanında yoğun bir vatandaş katılımı oldu.
Bölgede yaşayan vatandaşların katılımında bu denli ilginin olmasında dağıtılan anahtarların etkisi büyük oldu. Ellerinde ki anahtarları hediyelerin olduğu kutularda deneyen vatandaşların bazıları güne özel hediyelerin sahibi oldular. Elinde hala anahtar olanlar 28 ekim e kadar şanslarını deneyebilirler.
Çocukların da unutulmadığı açılış töreninde tişörtlere isimler yazıldı, patlamış mısırlar ve VESTEL fırında pişirilen el ürünü kurabiyeler afiyetle yenildi.
Kurdele kesilirken bir konuşma yapan İlker Türkoğlu hayırlı işler diledi ve ziyaretçiler Çengelköy VESTEL konsept mağazada son teknoloji ürünleri inceleme fırsatı buldular. Bölgenin tüm satış temsilcileri de müşterilerin sorularını cevapladılar tek tek herkesle ilgilendiler.
Boğaziçi Çengelköy Gazetesi olarak komşu esnaflardan Arçelik Pehlivanoğulları ile Bosh ikizler ticaretin kutlama çiçekleri gözümüzden kaçmadı. Bu açılan mağaza ile Çengelköy’lüler ülkemizin nemli bir markasının ürünlerine kolayca ulaşabilme imkanına kavuştular. Potansiyel müşteriler Cadde üzerinde önemli markaları inceleyip hangi ürünü alacağına daha kolay karar verebilecekler.
ÇENGELKÖY KADIKÖY HATTI DEVREDE
Nisan ayından beri Çengelköy de oluşturulan durak ile artık Kadıköy minibüsleri Çengelköy den kalkacak. Daha merkezi bir yere alınan kalkış durağı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda nöbet değişimi yaşandı
Önceki İlçe Başkanı Av. Yusuf BAYDAR, görevini Üsküdar'lı İl Başkan Yardımcısı Hakan Tevfik ERDAĞI’na devretti.
ÇATILAR GÜNEŞ PANELİ DOLMALI...
Çatılar güneş enerji panelleri ile donanmalı dışa bağımlı olan enerjideki bağımlılığımız böylece azalabilir, ve cari açığımız düşebilir.
ÇENGELKÖY MASTERLAR LİGİ TAMAMLADI...
İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi’nde
ŞAM İLE GÖRÜŞMELERDEN ÖNCE DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINA GİDİLDİ
Zafer Partisinden görevlendirilen heyet Suriye Genel Müdürlüğünü ziyaret etti ve Şam ile başlatılacak görüşmelere ilişkin Dışişleri bakanlığına bazı açıklamalarda bulundu.
ÖZDAĞ "EYT’lilerin parası Suriyelilere yardım olarak harcanıyor"
Zafer Partisi tarafından İstanbul’da düzenlenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Yaşlılık Aylığı Sorunu Çalıştayı’nda, iktidarın 20 yıldır neden EYT sorununu çözmediği rakamlarla anlatıldı.
Emekliler, haykırdı “İNTİBAK” istiyoruz...
2000 2008 öncesi sonrası farklar ortadan kaldırılmalı intibak yasası çıkarılarak bunun giderilmesi de katılımcılar tarafından ifade edildi.
SOĞUKSU DERNEĞİ HEMŞEHRİLERİNİ İFTARDA BULUŞTURDU...
Cide Soğuksu derneği vakfı 15.Nisan akşamı Mehmet Çakır tesislerinde iftar düzenledi, düzenlenen iftara dernek üyelerinin yanı sıra kardeş derneklerin ve federasyon yöneticileri katıldı.
EMEKLİ SOSYAL YARDIM YAPILMASINI BEKLİYOR...
TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, TÜİK’in güven vermeyen enflasyon rakamlarına rağmen, emekli zamlarının 3 ay içinde eridiğine dikkat çekerek şunları söyledi:
NEVNİHAL’DE POLİS HAFTASI İFTARI...
Her yıl 4-10 Nisan arası kutlanan polis haftası sebebiyle bölgemizin polisleri Bülent Dilbağı’nın konuğu olarak Lokanta Nevnihal de iftarda buluştu.