İSPARK’TA BAYRAM YOĞUNLUĞU

İSPARK’TA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Tarih 07 Eylül 2017, 10:41 YazdırBu haberi yazdır

Havada, karada, denizde yolculukların ilk adresi İSPARK

İSPARK’TA BAYRAM YOĞUNLUĞU


Havada, karada, denizde yolculukların ilk adresi İSPARK


İSPARK tatilcilerinde ilk adresi oldu. Park Et Devam Et otoparkları ile vatandaşlar araçlarını İSPARK otoparklarına park edip yolculuklarına devam ettiler. İDO terminallerine yakın noktada kurulan Park Et Devam Et otoparklarına araçlarını bırakan vatandaşlar deniz yolu ile İstanbul’dan ayrılırken, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı yakınında oluşturulan Park Et Devam Et otoparklarına araçlarını bırakan vatandaşlar hava yolu ile yolculuklarına devam etti.


Ayrıca bayram tatili süresince Alibeyköy Cep Otogarı tatilcilerin akınına uğradı.

İSPARK Alibeyköy Cep Otogarı’nda bayram tatili yoğunluğu yaşandı. On günlük bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar memleketlerine ve tatil beldelerine gidebilmek için Alibeyköy Cep Otogarı’na akın etti.

Cep otogarını son teknoloji ile donattıklarını belirten İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut, “Otogarda vatandaşlarımıza modern yeniliklerle hizmet veriyor. Ayda 2 milyon kişiyi ağırlıyoruz. Bu rakam yaz aylarında ve bayram günlerinde daha da yükseliyor. Avrupa ve Anadolu yakasında hizmete açmayı planladığımız yeni Cep Otogarları ile şehirlerarası yolculukların kalitesini artırmayı hedefliyoruz” dedi.


İSBİKE Sistemi Yoğun İlgi Görüyor

İSPARK, ulaşımın alternatifi olarak 2009 yılında hayata geçirdiği çevre dostu ve sağlıklı yaşama katkı sağlayan Bisiklet Park Projesi vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 10 Günlük bayram tatilinde İstanbul’da kalan vatandaşlar sahilleri doldurdu. Kadıköy ? Kartal ve Florya ? Yeşilköy arasında bulunan Bisiklet Kiralama İstasyonları da yoğun talep gördü.

Bu haber 574 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER