Hızır “Kentsel dönüşümde yerinde dönüşüm yapılacak kimse mağdur olmayacak “ dedi

Hızır “Kentsel dönüşümde yerinde dönüşüm yapılacak kimse mağdur olmayacak “ dedi

Tarih 23 Ağustos 2017, 20:11 YazdırBu haberi yazdır

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, düzenlediği basın toplantısı ile medya mensuplarına AK Parti’nin Üsküdar’daki gelişimi ve 2019 hedefleri hakkında bilgi verdi.

Hızır “Kentsel dönüşümde yerinde dönüşüm yapılacak kimse mağdur olmayacak “ dedi

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, düzenlediği basın toplantısı ile medya mensuplarına AK Parti’nin Üsküdar’daki gelişimi ve 2019 hedefleri hakkında bilgi verdi.

Her Partinin olduğu gibi AK Parti’nin kendisini yenileyeceğinin altını çizen Ak parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit  Hızır, ilk günkü aşk ve sevgi ile AK Partiye bağlı olan, gecesini gündüzüne katacak davasına inanmış kişilerle yola devam edeceklerini söyledi. Kendisi de dahil olmak üzere AK Parti’de hiç kimsenin menfaat ve makam peşinde olmadığına değinen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Necip Fazıl Kısakürek’in ‘’Hamallık ki sonunda ne rütbe var, ne de mal. Karşılıksız olarak fedakârca hizmet ve zahmetli mücadele sonunda acı ile pişmiş bir aş var’’ sözleriyle teşkilatçılığın menfaat temin etme yeri olmadığına vurgu yaptı.

‘’Türk siyasetinde hiçbir şey eskisi gibi olmadı’’

AK Parti’nin halkın gelecekten umudunu kestiği bir dönemde doğduğuna değinen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, ‘’Geçtiğimiz haftalarda AK Parti’nin16. Kuruluş yıl dönümünü geride bıraktık. Türkiye’de insanların gelecekten umutlarını kestiği bir dönemde AK Parti doğdu. 3 Kasım 2002’de AK Parti iktidar oldu. Türkiye’nin siyasetinde olanlardan gecelemedikleri için, bu halk onlardan umudunu kestiği için AK Parti doğdu.Kurucu Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘’Türk siyasetinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’’ dediği gibi Türk siyasetinde hiçbir şey eskisi gibi olmadı.
İlk genel seçimlerde yüzde 34 oy alarak, 365 Millet vekili ile iktidara geldik. Millet kendisini iktidarda buldu. Milletin iradesiyle kurulan AK Parti, milletin oylarıyla 3 Kasım  2002’de iktidara geldi.
Bu demek oluyor ki, millet kendisiyle özdeşleşen lider milletin kendiyle dertlenen bir Parlamenter olgu ve o günden bugüne kadar kesintisiz iktidar olan bir Parti buldu’’ dedi.

‘’Halkın umudu olmaya devam ediyoruz’’

AK Parti’nin kurulduğu ilk günden bu yana halkın umudu olduğuna dikkat çeken AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, ‘’O gün milletin umuduyduk, bu gün de milletin umudu olmaya devam ediyoruz.
15 yıldır ortaya koyduğumuz icraat her seçimde milletin güvenini daha da tazeleyerek daha da üzerine  koyarak yüzde 34 ile çıktığımız bu yolculukta en son halk oylamasında yüzde 52’ye çıkarttık.
Demek ki millet o gün nasıl AK Parti’ye sahip çıktıysa, o gün nasıl ben eşittir AK Parti denildiyse aynı şekilde 2001 yılından bu güne kadar gece-gündüz çalıştıysa bu günde aynı iradeyi sürdürüyor. 
Bu yola çıkarken bizim kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 1994 yılında İstanbul’da ilk Belediyeciliğe başladığında, Türk Belediyecilik tarihinde çığır açan bir efsane oldu.
Gerçekten çok büyük emekler verdi. Gece-gündüz çalışarak binlerce eseri halkımıza kazandırdı. Bu çalışmalarıyla milletin teveccühünü kazandı.Bize oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyoruz.
Oy vermeyenlerden de biz neyi eksik yaptık, oy vermediniz diye sorarak kendimizi çek ediyoruz. Bu oy vermeyenlerin kapılarına tek, tek gideceğiz ve 2019’da onların oylarına talip olduğumuzu söyleyeceğiz’’ diye konuştu.






‘’AK parti Üsküdar’da hep dikey bir ivme kazandı’’

AK Parti’nin Üsküdar’da kurulduğu günden bu yana yatay değil, dikey bir ivme kazandığının altını çizen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, ‘’ Yüzde 39,7 ile çıktığımız yolda, bugün hamdolsun ki, yüzde 48’lere ulaştık. AK Parti her seçimden üste koyarak başarıyla çıkmıştır. 16 Nisan akşamı dünya Üsküdar’a yakından baktı. Biz önceki seçimlerden daha az almadık.Her seçimde ekleye, ekleye gittik ve 16 Nisan halk referandumunda 47 puan alma başarısını gösterdik. Elbette gönül yüzde 50’lere ulaşmak isterdi. Ancak ülkemizde halkımız referanduma, genel yada yerel seçimler gibi yaklaşmıyor. Daha farklı boyutlarda bakıyor.  Çünkü yeni bir şey sunuyorsunuz.  Buna rağmen referandumdan başarıyla çıkmayı başardık.’’ Dedi


’Üsküdar’da kaldığımız yerden devam ediyoruz’’

AK Parti Üsküdar’nınkaldığı yerden devam etiğini belirten AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, ‘’2019 genel ve yerel seçimlerinde Üsküdar 50+1 alacak güce ve potansiyele sahiptir. Bugünden itibaren planlamayı yaptık. Ana kadememiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, bu hedefle çalışıyor. Mahalle toplantılarımızı aksatmadan yapıyoruz.2014’den bu güne kadar üç seçim geçirdik. Ve en önemlisi 15 Temmuz darbe girişimi geçirdik. Bu girişimin adeta ana üssü Üsküdar dı. Çengelköy’de, şehitler Köprüsünde şehitlerimiz var. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.
Bu dönemde ayrıca üç seçim,üçgenel kurul ve üç genel başkan değişikliği yaşadık. Ayrıca bir çok miting ve program gerçekleştirdik. Ev ve esnaf ziyaretleri yaptık. Ciddi anlamda bir efor sarf ettik.
Biz diyoruz ki 2019 seçimleri için Üsküdar hazırdır. Hiçbir çekincemiz yoktur. Elbette ki Üsküdar Cumhurbaşkanımızın ilçesi. Bir çok Bakan ve üst düzey bürokratın oturduğu yer olması nedeniyle sorumluluğu olan bir ilçe. Biz de bu sorumluluğu biliyoruz. Bu bilinç ile çalışıyoruz’’ şeklinde konuştu.


‘’AK Partinin geleneğinde sabretmek vardır’’!

Her parti de olduğu gibi AK Parti’nin de kendisini yenileyeceği bir kongre takvimi açıklandığını söyleyen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır,’’İç dinamiklerimizi çalıştırdık. Ağustos ayı başında delege seçimimiz yapıldı. İl başkanımıza delegelerimizi teslim ettik.  AK Parti geleneğinde sabretmek, liderinin gösterdiği hedefler yolunda yürümek vardır.İlçe başkanlığımız bayrağı devir aldığımız gün başladı. Bayrağı devir edeceğimiz güne kadar da devam edecek.Biz genel kurullarda, belediye seçimlerinde, genel seçimlerde hep kendisini yenileyen ve yeniledikçe de büyüyen bir Partiyiz. Kongre sürecinin de ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.Biz millete gittikçe, milletimiz teveccüh ediyor. AK Parti’ye gönül vermiş, davasına inanan insanlarla devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Kirazlıtepe de başlayan Kentsel dönüşüm konusunda ki düşüncelerini sorduğumuzda ; Çoğunluğu memnun edecek kimseyi yerinden yurdundan etmeyen bir dönüşüm gerçekleştirmek için elimizden gelen desteği yapacağız diyen Başkan Hızır Üsküdar ın stat sorusuna iki stat yapımı yakında başlanacak diyerek Üsküdar meydan projesinin ise 2019 seçimlerinden önce bitirilerek yer altı otoparkları ve yeşil alan düzenlemeleri ile güzel bir proje olacağını belirtti.


Bu haber 693 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER