Yavuztürk'de inanılmaz cinayetler

Yavuztürk'de inanılmaz cinayetler

Tarih 09 Ağustos 2017, 19:42 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Yavuztürk mahallesinde babaları tarafından bıçaklanan 3 kardeşten 2'si öldü.

Yavuztürk'de inanılmaz cinayetler

 

Üsküdar Yavuztürk mahallesinde babası tarafından bıçaklanan 3 kardeşten  2'si öldü.

 

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Orhan Sokak'taki evde sabah saatlerinde Aslan Güleryüz ile 3 oğlu arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Baba, 3 oğlunu  bıçakladı ve çekiçle vurdu. Bıçaklanan çocuklardan 20 yaşındaki Onur  ile 24 yaşındaki Ahmet Güleryüz öldü. Yaralı Orçun Güleryüz (22)  ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gençlerin tamamı bölgede motorsiklet tutkunu olarak tanınıyor ve bölgemizdeki işyerlerinde çalışıyorlardı. Onur Güleryüz kadın kuaförlerinde kalfa olarak çalışıyordu. Ahmet Güleryüz ise Güzeltepe de bir dürümevinde çalışıyordu. 

Baba Aslan Güleryüz olay sonrası kaçtı. Güleryüz bir süre sonra polis tarafından Kadıköy de yakalandı.


Aslan Güleryüz hakkında eşi Songül Güleryüz'ün kısa süre önce   şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi. Güleryüz'ün ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldığı belirtilirken Manisa'ya gittiği ve geçen süre içinde eve uğramadığı kaydedildi.

 

CENAZELERİ  ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ

Üsküdar'da Aslan Güleryüz tarafından öldürülen çocukları Ahmet ve Onur Güleryüz'ün cenazeleri polis ve savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Yaralanan Orçun Güleryüz'ün tedavisi hastanede devam ediyor. Sabah saatlerinde yaşanan dehşetin ayrıntılarını ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Güzeltepe de bir dürümevinde  çalışan Ahmet Güleryüz  ile  Yavuztürk de bir tekstil atölyesinde çalışan babası Aslan Güleryüz arasında maddi nedenlerle tartışma çıktı. Ardından cinayetler gerçekleşti.

Mahalleden ve sokaktan edindiğimiz izlenimlere göre herkes üzgün ve pek konuşma taraftarı değiller ancak baba Aslan Güleryüz yıllardır aile fertlerine şiddet uyguluyormuş.

Çengelköy Gazetesi olarak aileye komşularına başsağlığı ve sabırlar dileriz. 

Bu haber 1195 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER