Dacia'da Ağustos Ayı Fırsatları

Dacia'da Ağustos Ayı Fırsatları

Tarih 01 Ağustos 2017, 19:52 YazdırBu haberi yazdır

Dacia, ağustos ayında yeni araç sahibi olmak isteyen müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunuyor.

Dacia'da Ağustos Ayı Fırsatları


Dacia, ağustos ayında yeni araç sahibi olmak isteyen müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunuyor.



Kampanya kapsamında satın alınacak sıfır km aracın fatura bedelinin minimum yarısı kadar tutar nakit olarak ya da takas araç ile ödenebilir. Fatura bedelinin diğer yarısı ise anlaşmalı finans kuruluşundan kredi kullanılarak ödenmelidir. İlgili kredinin ilk taksit ödemesi, 2018 yılı Ocak ayında yapılacaktır. Maksimum kredi tutarı, araç fatura bedelinin yarısı; maksimum vade, 48 ay ve kredi faiz oranı %1,19’dur.


Kredi ödemelerine hemen başlamak isteyenler ise yasal sınırın izin verdiği maksimum kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için %0,99 faiz oranından yararlanabilirler.

Her iki finansman kampanyası da, tüm model yıllarındaki Sandero modelinin satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları ve taksit erteleme seçeneği, sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır ve taksit erteleme uygulanmaz. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişiklik göstermektedir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31.08.2017 tarihine kadar, katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. Ayrıntılı bilgiyi Demirkollar Yetkili Satış temsilcilerinden alabilirsiniz.


DOKKER ailesi’ne özel %0 faiz

ğustos ayında Dokker Combi ve Dokker Van satın almak isteyenler, 20.000 TL ve 12 aya kadar %0 faiz fırsatından yararlanabilirler.

Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar ise yasal sınırın izin verdiği maksimum kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için %1,14 faiz oranından yararlanabilirler.

Finansman kampanyası, tüm model yıllarındaki Dokker Combi ve Dokker Van modellerinin satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişiklik göstermektedir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31.08.2017 tarihine kadar, katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir.


Ticari taksilere özel ekstra indirimler


Ağustos ayında Dacia marka ticari taksi sahibi olmak isteyenler, taksilere özel indirimden ve kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişen avantajlı faiz oranlarından yararlanıyorlar!


Belirtilen indirim, Dacia marka tüm binek otomobillerde geçerli olup sadece yasal ticari taksi ruhsatlı ve taksi plakalı araçlar için geçerlidir. Ticari taksi olarak kullanılmayacak, yasal taksi ruhsatı ve plakası olmadan yapılacak satın alımlarda ilgili indirim kullanılamaz.  Kampanyalı faiz oranları sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Kampanyalar birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir.  Kampanyalar stoklarla sınırlıdır ve 31.08.2017 tarihine kadar, katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. Ayrıntılı bilgiyi Dacia Yetkili Satıcıları’ ndan alabilirsiniz.


http://www.demirkollar.com 

Nato Yolu Plaza

Adres:Kısıklı Mahallesi Nato Yolu Bosna Bulvarı No:33  Üsküdar

Telefon: 0 (216) 459 81 82 - 0 (216) 575 11 34

Fax: 0216 575 27 44 

Bu haber 548 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER