Gürlü: Yönetim Sistemi Bile Değişti, Emeklilerin Sorunları Değişmedi

Gürlü: Yönetim Sistemi Bile Değişti, Emeklilerin Sorunları Değişmedi

Tarih 25 Temmuz 2017, 18:10 YazdırBu haberi yazdır

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, "Ülkemizde yönetim sistemi bile değişti ancak emeklilerimizin sorunları değişmedi.

Gürlü: Yönetim Sistemi Bile Değişti, Emeklilerin Sorunları Değişmedi


Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, "Ülkemizde yönetim sistemi bile değişti ancak emeklilerimizin sorunları değişmedi. Ancak değişmeyen birşey daha var, bizim emeklilerimizin sorunlarını çözme gayret ve irademiz" dedi.

 

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Emekliler Haftası dolayısıyla Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge'ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Gürlü, emeklilerin durumlarının değerlendirilirken ekonomik koşulların, sosyal güvenlik harcamalarının, verilecek ya da verilmeyecek zamların gündeme gelmesinin üzücü olduğunu ifade ederek, "Biz emeklilerimizin mutlu, huzurlu, ekonomik kaygılardan uzak bir hayat geçirmelerini istiyoruz. Ancak bugün emeklilerimizin çoğunun ekonomik durumu maalesef çok kötü" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz yıl da Emekliler Haftası'nda da Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şubesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdiklerini anımsatan Başkan Gürlü, "Bu süre zarfında ülkemizde yönetim sistemi bile değişti ancak emeklilerimizin sorunları değişmedi. Ancak değişmeyen birşey daha var, bizim emeklilerimizin sorunlarını çözme gayret ve irademiz" diye konuştu.

Konuşmasında 54. Erbakan Hükümeti dönemine de atıfta bulunan Gürlü, "Erbakan Hocamızın başbakanlığı döneminde emeklilerimize çok yüksek oranlarda zamlar yapılmıştı. Şimdi bu tablo karşısında bizler emeklilerimizin müreffeh bir hayat sürdürebilmeleri için tek adresin Saadet Partisi olduğunu söylüyoruz. Biz sadece konuşmuyoruz aynı zamanda inanıyor ve yapıyoruz. Biz emeklilerimizin sorunlarını biliyoruz. Bu ziyaret çerçevesinde de sizlerin de görüşlerini almak istiyoruz. Saadet Partisi iktidarında da elimizden geldiğince bu sorunları çözeceğimize inanıyoruz" dedi.

 

Bu haber 505 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER