Mustafa Kara Doktorlar Sitesindeydi.

Mustafa Kara Doktorlar Sitesindeydi.

Tarih 14 Aralık 2010, 13:37 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy Bahçelievlerde bulunan Doktorlar Sitesinin Yönetim kurulu Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Karayı 3.Aralık Cuma akşamı site içinde bulunan bir kafede ağırladı.

Mustafa Kara Doktorlar Sitesindeydi.

Çengelköy Bahçelievlerde bulunan Doktorlar Sitesinin Yönetim kurulu Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’yı 3.Aralık Cuma akşamı site içinde bulunan bir kafede ağırladı. Site sakinlerinin tıklım yılkım doldurduğu toplantıya Üsküdar belediye başkanı Mustafa Kara’nın yanı sıra Başkan yardımcısı Hilmi Türkmen Ak Parti İlçe Başkan yardımcılarından Esat Kalay ve mahalle muhtarı Levent Aşkın da katıldılar. Başkan konuşmasında bölgenin ve sitenin imar sorunları , emlak vergilerinde ki artış sağlık merkezi olarak zamanında başlanan inşaat , Altınköy Doktorlar sitesi arasındaki ortak donatı alanın terki konusunda fikirlerini site sakinleri ile paylaştı.Emlak vergisinin düşürülebilmesi için Ata 2 nin yaptığı gibi ortak alanlarını terk etmesi halinde bedellerin düşebileceğini hatırlattı.sağlık tesisi olarak düşünülen binanın çürümeye terk edilmesini beraberce önleyebileceklerini söyledi.

Doktorlar sitesi başkanı Gürsel Bayat ise görüşleri ve dilekleri toparlayarak ,ortak alan terklerini Genel kurul sonrası  aldıkları yetkiyle yapacaklarını hatırlattı. Ana kapılarının önündeki 1000metrekare lik alanı Altınköy sitesinin 3000 metrekare alanı terk etmesi koşulu ile hemen yapacaklarını belirtti.
Bu haber 942 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER