Üsküdar CHP liler Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya geldiler.

Üsküdar CHP liler Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya geldiler.

Tarih 14 Aralık 2010, 12:44 YazdırBu haberi yazdır

12 Aralık Sabahı çamlıca Sefa restoranda Üsküdar Chp örgütü sandık görevlileri yönetim kurulunun davetlisi olarak bir araya geldiler.

Üsküdar CHP liler Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya geldiler.

2 Aralık Sabahı çamlıca Sefa restoranda Üsküdar Chp örgütü sandık görevlileri yönetim kurulunun davetlisi olarak bir araya geldiler.

Yaklaşık 700 kişinin katıldığı toplantıda partililere hoş geldiniz diyen CHP Üsküdar İlçe başkanı Mustafa Çetinkaya bir konuşma yaptı. Sandıklarda görev yapan partililerimiz üzerine düşeni layıkıyla yaptılar yönetim kurulumuz adına hepsine teşekkürlerimizi sunuyorum. Önümüzde ki hafta sadece PM nin seçiminin yapılacağı bir kurultayımız yapılacak. Ondan sonra başkanımız Kemal Kılıçdaroğlunun önderliğinde CHP nin iktidar yürüyüşü başlayacak.Amacımız partimizi iktidar başkanımızı Başbakan yapmaktır. Tüm devlet kurumları AKP lileştirilmek isteniyor buna dur diyeceğiz. Son dönem yaşanan öğrenci olaylarına da değinerek öğrenci muhalafet yapmazsa ne yapacak ? Tüsiad başkanı bile gençlik demek muhalefet demektir dedi.Sen gençlerin muhalefetini sesini çıkarmasını engellersen onlarda yumurtaya başvurur.Gençlik çağlayan gibidir iyi düzenlenmezse taşar gider.Çare sizlersiniz çare CHP dir. Referandum prova oldu haziranda ki seçimlere eksikliklerimizi  giderecek ve örgütlenmemizi güçlendirerek gideceğiz. 12 Haziran da Halk iktidarını birlikte kuracağız dedi.

Ardından toplantıya katılan CHP İstanbul İl Başkanı Behran Şimşek tüm katılımcıları selamladı ve başkan Kemal Kılıçdaroğlunun her sizleri arayabileceğini mahalle örgütlenmelerini yakından  takip ettiğini belirtti işimiz zor ama sizler sayesinde çalışmalarımız sayesinde her zorluğun altından kalkabiliriz dedi.
Bu haber 841 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER