
Küçüksu plajını geri istiyoruz
İ.B.B. geçmiş yıllarda Küçüksu deresi ıslah çalışmaları sırasında Küçüksu plajını halkın hizmetine açmıştı ancak bir sezon açık kalan plaj bir daha açılmadı.
Küçüksu plajını geri istiyoruz
İ.B.B. geçmiş yıllarda Küçüksu deresi ıslah çalışmaları sırasında Küçüksu plajını halkın hizmetine açmıştı ancak iki sezon açık kalan plaj bir daha açılmadı.
2006 temmuz ayında törenle açılan Küçüksu plajının neden hizmete açılmadığı ve atıl halde tutulduğu anlaşılamıyor.
Açılış töreninde Topbaş ,” yılda 60 milyon metreküp suyu boğaza deşarj eden 15 kilometre uzunluğundaki Küçüksu Deresi üzerindeki ıslah çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını kaydederek, şöyle devam etti: ''Bugüne kadar 150 milyon YTL para harcadık ve bir o kadar daha harcadıktan sonra burada hiçbir problemimiz kalmayacak. 24 Mayıs 2005 tarihinde yapılan ölçümde, buradan alınan bir çay bardağı suda 380 bin kolibasili vardı. Bugün yapılan ölçümde ise 30 kolibasili bulunuyor. Bu çok ideal bir rakam. 2005 yılında iğrenç, bakılamaz halde olan derenin bugünkü halini hep birlikte görüyoruz. Tertemiz, berrak , yüzülebilir bir dere ve deniz . Yıllarca hizmet vermiş Küçüksu Plajı’nı da 55 günde 680 bin YTL maliyetle hazırladık. Plajı'nı yeniden halkımıza kazandırdık.Buradaki gibi artık park ve bahçelerde sert zeminleri kaldırıyoruz. Beton blok gibi zeminleri kaldırıyoruz, insanlarımız yürürken toprağa, çimene basabilsin.” Demişti.
Küçüksu plajının yanında Küçüksu mesire alanı da otoparklara teslim olmuş ve her yeri çakıllarla kaplanmıştı bölgede yaşayan vatandaşlar deniz kenarlarında daracık parklarda piknik yapıyorlar acilen mesire alanı ile plajın halkın kullanımına açılmasını diliyoruz.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYON

Son 3 sezondur semtimizin parlayan yıldızı olan, semtimiz halkının kurduğu Küçüksu Rasathane Spor Kulübü çok büyük bir başarıya daha imza atarak İstanbul Süper Amatör ligine yükseldi.
DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ÇÖP ATMAYALIM

Bölgemizde 30 dan fazla site var bunların en büyüğü benim de yaşadığım ATA 2 sitesi sitemizde yaşam başladığından beri çöp konteynerleri var.
AK PARTİ ÜSKÜDAR STK LARLA İFTAR BULUŞMASI YAPILDI

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geniş katılımlı iftar programı, ilçedeki siyasi parti temsilcilerini, STK’ları ve kanaat önderlerini aynı sofrada buluşturdu.
Ülker Sports Arena’da Hazırlanan Gıda Paketleri Ramazanda Binlerce Aileye Ulaşacak

İstanbul’da Ülker Sports Arena’da gönüllüler ve bağışçılar ile hazırlanan koliler, yüzlerce lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların evlerine kadar ulaştırılıyor.
İYİ PARTİ ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI STK LAR İLE YAPILDI

İYİ Parti Üsküdar ilçe Başkanlığı 4 Mart akşamı iftar sofrasında Üsküdar STK buluşmasını yaptı.
ATA 2 SİTESİNDE CADDELER YENİLENİYOR

Yaklaşık 25 sene önce yapılan parke taş kaplamalı yolların yenilenmesi işi ATA 2 sitesi yönetimi tarafından karar altına alındı ve uygulama başlatıldı.
SAADET PARTİSİ Üsküdar adalet sofrası buluşması gerçekleşti

Saadet Partisi Üsküdar İlçe başkanı Hüseyin Çakmak Ramazan’ın getirdiği rahmet, merhamet ve birlik ruhu sadece bu aya mahsus kalmasın; toplumumuzun her alanına yayılsın. dedi
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN ANNELER VE BEBEKLER İÇİN ANNE-BEBEK TAKSİ HİZMETİ

Üsküdar Belediyesi, anne adayları ve yeni doğum yapan annelerin sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi amacıyla Anne-Bebek Taksi hizmetini başlattı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.




