Birlik’te Eczacılık Günü Etkinliği

Birlik’te Eczacılık Günü Etkinliği

Tarih 24 Mayıs 2017, 15:25 YazdırBu haberi yazdır

“14 Mayıs Eczacılık Günü” dolayısı ile İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde kahvaltı organizasyonu düzenlendi

 

Birlik’te Eczacılık Günü Etkinliği

 

“14 Mayıs Eczacılık Günü” dolayısı ile İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde kahvaltı organizasyonu düzenlendi.Gerçekleştirilen etkinliğe; İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Lütfullah ORHAN, Mali Hizmetler Başkanı Sinan BAYRAKTAR ve Birliğine bağlı sağlık tesislerinde görev yapan eczacılar katıldı.


Söz konusu etkinlikte İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Lütfullah ORHAN;Eczacılığın sağlık sektöründeki önemine değinerek “Anadolu Güney Sağlık Ailesi olarak göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder,başarılarınızın devamını diler,tüm eczacılarımızın14 Mayıs Eczacılık Gününü kutlarım”dedi.


İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanı Sinan BAYRAKTAR; “Uyum içerisinde çalışan siz değerli eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılık Gününü kutlarım” dedi.


Genel Sekreter Prof. Dr. Ahmet Lütfullah ORHAN tarafından; Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı koordinasyonunda poliklinik hizmeti sonrası ilaç tedavisinin optimize edilmesi ve hastalara sunulan sağlık hizmetinin daha etkin ve verimli hale getirilmesi amacıyla düzenlenen“Akılcı İlaç Kullanımı Bilgi Yarışmasında” ilk 10’a giren  İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Eczacı Fatma SİZGEN’eAnadolu Güney Sağlık Ailesi olarak göstermiş oldukları özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

 

 

Bu haber 631 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER