MFÖ ÜSKÜDAR'DA GENÇLERLE BULUŞTU

MFÖ ÜSKÜDAR'DA GENÇLERLE BULUŞTU

Tarih 22 Mayıs 2017, 12:54 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında özel bir gençlik konseri gerçekleştirdi.

MFÖ ÜSKÜDAR'DA GENÇLERLE BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi,  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında özel bir gençlik konseri gerçekleştirdi.

Harem Otogar Meydanı’nda gerçekleşen konserde efsane grup MFÖ sahne aldı. Sadece Üsküdar’dan değil İstanbul’un çeşitli yerlerinden  konsere akın eden gençler MFÖ’nun unutulmaz şarkıları eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Hopdedik Ayhan’ın sunuculuğunu yaptığı yaklaşık 10 bin kişinin dinlediği konserde  MFÖ grubundan önce Grup Misafir sahne aldı. Konsere Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı ve binlerce vatandaş katıldı.

Konseri gençlerle birlikte izleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ‘’Bugün bu alanı tıklım tıklım dolduran siz sevgili gençleri canı gönülden kutluyorum. Sevgili gençler, bu bayram sizin bayramınız. Sizler geçmişimizin mirasçısı, geleceğimizin kahramanlarısınız. Nasıl ki 19 Mayıs 1919’da şanlı tarihimizin başlangıçlarından biri olduğu dönemde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları destan yazmışsa işte bizim Türk gençliğimiz olan sizlerde her zaman tarihin altın sayfalarında yerinizi alıyorsunuz. İyi ki varsınız!’’ ifadelerini kullandı.

MFÖ’nün şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden binlerce genç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın tadını Üsküdar’da doyasıya çıkardı.

Muhteşem gecenin finalinde MFÖ grubu tüm Üsküdarlıların Gençlik Bayramı’nı kutlayarak gösterdikleri büyük ilgiden dolayı izleyenlere teşekkür etti. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise MFÖ Grubu’na çiçek ve hediye takdim etti.

Bu haber 482 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER