
Gürlü’den Referandum Değerlendirmesi


Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, 16 Nisan’da gerçekleştirilen Anayasa Referandumu’nun sonuçlarını değerlendirdi.
Gürlü’den Referandum Değerlendirmesi
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, 16 Nisan’da gerçekleştirilen Anayasa Referandumu’nun sonuçlarını değerlendirdi.
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, 16 Nisan’da gerçekleştirilen Anayasa Referandumunun sonuçlarına dair değerlendirmelerde bulundu. Ülke genelinde ortaya çıkan sonucun bir çok şeye işaret ettiğini belirten Gürlü, “Ancak bence seçim sonuçlarının en önemli mesajı, kamplaştırıcı, kutuplaştırıcı, ötekileştirici söylemin kaybetmiş olması sağduyunun ve birleştiriciliğin kazanmış olmasıdır. Umarım bu mesaj iyi okunur ve bundan sonra da aynı hatalara düşülmez” şeklinde konuştu.
Üsküdar’daki sonuçlara dair de açıklamalarda bulunan Başkan Gürlü, “Tabii Üsküdar ölçeğinde meydana gelen sonucu değerlendirirken de bir çok faktör ele alınabilir ancak ben sadece Saadet Partisi açısından durumu değerlendirmek istiyorum. İlçe teşkilatı olarak biz kutuplaşma olmasın diye bu süreçte bir kampanya yürütmedik. Sorulduğunda ya da yeri geldiğinde de fikirlerimizi ifade ettik ve insanlarımızı düşünmeye davet ettik. Ortaya çıkan bu sonuç, herkese Saadet Partisi’nin sözünün gücünü, etkisini bir kez daha göstermiş oldu” şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın uzun süredir yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu da hatırlatan Muhammet Gürlü, “Bu çalışmalarımızda, tüm Türkiye’de olduğu gibi, Üsküdar’da da Partimizin oy oranının arttığını gözlemliyorduk. Bu sonuçlarda Saadet Partisi’nin artan oy oranının ilk somut göstergesidir” diye konuştu.
Milli Görüş tabanının referandum kampanyası sürecinde çeşitli algı operasyonlarına, haksız ithamlara da maruz kaldığına dikkat çeken Gürlü, “Herşeye rağmen duruşundan taviz vermeyen, disiplinli bir şekilde hareket eden tüm Milli Görüşçülere teşekkür ediyorum” dedi.
EMEKLİLER HAYKIRDI :
Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, "En düşük emekli aylığı olan 5 bin 500 liranın bütün emeklilere bayram ikramiyesi olarak verilmesini istiyoruz" dedi.
ÜSKÜDAR İYİ PARTİ ‘ DE SON DEĞERLENDİRMELER...
Üsküdar İYİ Parti yöneticileri gazetecilerle 15.Mart sabahı buluştu gündem son siyasi gelişmeler ve kentsel dönüşüm konuları idi.
İYİ PARTİ MUHTAR ZİYARETLERİ SÜRÜYOR...
İYİ Parti Üsküdar İlçe yönetimi Üsküdar muhtarlarını belirli bir program dahilinde ziyaretlerini sürdürüyor 15.Ocak günü Boğaz mahallelerinde ziyaretler yaptılar?
DASK HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ...
DASK yani Doğal Afet Sigortaları Kurumu, zorunlu deprem sigortası ile sahibi olduğun konutta deprem veya depremden kaynaklanan yangın, yer kayması, tsunami sonucunda oluşabilecek hasarlara karşı maddi güvence sağlar.
ÇENGELKÖY GOL OLDU YAĞDI 6-0
5.Mart Pazar günü oynanan Süper Amatör ligi 7.grup maçlarından Çengelköyspor Mecidiyeköy maçında gülen taraf Çengelköy oldu.
BAHÇELİEVLER MAHALLESİ TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMLERİ YAPILDI...
İBB İtfaiye Daire Başkanlığı Acil Yardım ve Cankurtarma müdürlüğü İlk Yardım Eğitim merkezi eğitmenleri Bahçelievler mahallemizde şubat ayı boyunca Temel ilkyardım eğitimi düzenledi.
AKUT’un kurucusu Nasuh Mahruki: Afette talimat beklenmez
TUSGİD aylık İstanbul buluşmasında Şubat ayı konuklar Prf. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve AKUT’un kurucusu Nasuh Mahruki idi.
LÖSEV 3 KOLDAN DESTEK OLDU...
1 HAFTADA 10 TIR MALZEME İLE DEPREM BÖLGESİNE GİTTİK LÖSEMİ VE KANSER DEPREMZEDELERİMİZE BARINMA DESTEĞİ VERİYORUZ LÖSANTE HASTANEMİZDE ÜCRETSİZ TEDAVİ EDİYORUZ?
HER YERDE MATEMATİK...
"Her Yerde Matematik" anlayışıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan seferberlik kapsamında Antalya, İstanbul, Adana, Bursa, Balıkesir ve Sivas olgunlaşma enstitülerinde sanat atölyeleri oluşturuldu.
‘100. YIL CUMHURİYET VOLEYBOL TURNUVASI’NIN KAZANANI ÇENGELKÖY VOLEYBOL KULÜBÜ DERNEĞİ OLDU
Burhaniye Belediyesi tarafından Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ‘100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Turnuvası’nın ödül töreni yapıldı. Üç gün süren turnuvanın kazananı Çengelköy Voleybol Kulübü oldu.