Çengelköyspor Basın Açıklaması

Çengelköyspor Basın Açıklaması

Tarih 19 Nisan 2017, 11:35 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköyspor un hukuk danışmanı ve avukatı Koray Maral ve kulüp yöneticisi Kenan Birinci 6 nisan günü Çengelköy İskele meydanında basın açıklamasında bulundu.

Çengelköyspor Basın Açıklaması

Çengelköyspor un hukuk danışmanı ve avukatı Koray Maral  ve kulüp yöneticisi Kenan Birinci 6 nisan günü Çengelköy İskele meydanında  basın açıklamasında bulundu.

 

Tüm kamuoyu tarafından bilindiği üzere gazi Çengelköyspor kulübümüz kökü ve onurlu bir maziye sahip,boğazın bekçiliğini yapan,spor ahlakına haiz ve mücadelesini her zaman centilmenlik ve fair play ölçülerine sadık kalarak yapmış ve yapan her dönem şampiyonluk iddiasını sürdürmüş bir kulüptür

Kamuoyundan öncelikle beklentimiz gruptaki  rakibimiz lehine. Gerek hakem kararları,gerekse Türkiye Futbol Federasyonunun haksız ve etraflı uygulamalarının kulübümüzce ve tüm Gazi Çengelköy Halkınca kabul edilemez olduğunun bilinmesidir.


-Mudanya-Çengelköy Spor karşılaşmasında verilmeyen  net penaltının,

- En yakın rakibimizin lehine sezon başından  bu yana 12  penaltı kararının verilmesinin,kullanılan penaltıların önemli dakikalarda olması ve skorda doğrudan etkili olması,

-Geçtiğimiz hafta oynanması planlanan Erok spor-Sapanca  Spor karşılaşmasında Sapanca spor takımının, STADI BULAMAMASININ GEREKÇE GÖSTERİLEREK MÜSABAKANIN OYNANMAMASI OLAYIN’IN ilgililerce araştırılması gerekliliği açıktır.


Grubumuz’ da yaşanan ve sonuçları itibariyle Spor Ahlakına Centilmenlik kurallarına ve hatta hukuk kurallarına aykırı bu ve buna benzer ŞAİBELİ OLDUĞU TOPLUM VİCDANI TARAFI’DAN ‘DA KABUL GÖREN uygulamalarla haksız rekabete sebep olan usulsüzlüklere ilişkin Federasyon ve Adli merciler nezdinde kulübümüzce başvurular eksiksiz ve gecikmeksizin yapılacaktır.

10.Grupta neler oluyor sorusu gündeme geldi. Tarafsız izleyenler bile Erok un pek çok maçta 3 puanı penaltılarla almasını ve son maçta rakibin sahaya bile çıkmamasını manidar buluyorlar. Gazetemizi arayan pek çok kişi 10.grubun araştırılmasını istiyorlar. Sizce olur mu araştıran çıkar mı ?

Yoksa Çengelköyspor taraftarına üzülmek kahrolmak mı kaldı. 


Oynadığı futbol ve teknik becerileriyle GAZİ ÇENGELKÖY Sporumuzun karşısında duramayıp AHLAK,ETİK VE HUKUK DIŞI YOLLARLA TEVESSÜL ETME YOLUNU SEÇTİĞİANLAŞILAN BU KONUDA TÜRKİYE  FUTBOL FEDERASYONU NEZDİN’DE AYRICALIKLI BİR YERİ OLDUĞU İZLENİMİYLE BAŞARI ELDE ETTİKLERİNİ DÜŞÜNENLERİN GAZİLİK ŞEREFİNE  NAİL OLMUŞ GAZİ  ÇENGELKÖYÜMÜZÜN  DİK VE ONURLU DURUŞU KARŞISIN’DA SPEKÜLASYONLARDAN MEDET UMMAKTAN BAŞKA BİRŞEY  ELDE EDEMEYECEKLERİ AÇIKTIR .


ŞANLI TARİHİ VE SAHASINDAKİ ALIN TERİNE,DEVLETİN BAŞININ TEK BİR ÇAĞRISI ÜZERİNE DEVLETİ VE MİLLETİ İÇİN ŞEHİT VE GAZİ OLABİLME YÜREKLİLİĞİNİ’DE EKLEMİŞ ÇENGELKÖY SEMTİ VE KULÜBÜ EN AZ,AYRICALIKLI İDDASINI SÜRDÜREN RAKİBİ KADAR  KADAR VATANINA VE BAYRAĞINA BAĞLI OL DUĞUNU DAHA DÜN 15 TEMMUZ’DA İSPATLAMIŞTIR.


Bununla birlikte unutulmamalı ve peşinen bilinmelidir’ki muhtemel lobi ve çıkar ilişkilerinin gölgesinde alınacak her türlü hukuka aykırı kararın kararşısın’da tüm  Gazi Çengelköy taraftarı topladığı yüzlerce imza ile tüm HUKUK yollarına başvuracak asla pes etmeyecektir.


HİÇBİR KOŞUL VE ŞARTTA MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYECEĞİNİ 15 TEMMUZ HAİNSALDIRISI SIRASINDA DAHİ YEDİ DÜVELE İLAN ETMİŞ BU SEMT YILMAYACAK,VAZGEÇMEYECEK, HAK VE ADALET İÇİN MÜCADELE’YE DEVAM EDECEKTİR.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu haber 658 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER