Bu Seçim Kadınların Seçimi Olacak!

Bu Seçim Kadınların Seçimi Olacak!

Tarih 20 Şubat 2017, 12:12 YazdırBu haberi yazdır

AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Sandık Yönetim Kurulu toplantısı büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti.

Bu Seçim Kadınların Seçimi Olacak!

AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Sandık Yönetim Kurulu toplantısı büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti. AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Sn. Şeyma Döğücü, ‘Bu seçim kadınların seçimi olacak. %60’lar bizim sayemizde gerilerde kalacak’ dedi.


AK Parti Üsküdar Teşkilatı  16 Nisan Referandumu için çalışmalara hızlı başladı. Çalışmalar kapsamında Kadın Kollarının Bulgurlu Semt Konağı’nda düzenlediği Sandık Yönetim Kurulu toplantısı, büyük bir katılıma sahne oldu. AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Neslihan Aydın ve Yönetiminin organize ettiği toplantıya AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Sn. Şeyma Döğücü ve Yönetimi, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanı  Hilmi Türkmen ve Mahalle Kadın Kolları katılımda bulundu.


Türkiye’nin aydınlık geleceği için EVET

Açılış konuşmasını yapan AYDIN “Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her seçim kararı ülkemize bereket getirmiştir. Biz de bu minvalde çalışmalarımıza başladık. Türkiye’nin aydınlık geleceği için kararımız EVET ” diyerek sözü İlçe Başkanımız Halit Hızır’a bıraktı.


Girilmedik sokak, girilmedik gönül bırakmayacağız!

“ Hanım sultanlarımız, cennetin ayaklarının altına serildiği anneler, hoş geldiniz!” diyerek söze başlayan İlçe Başkanımız Halit Hızır,  “Girilmedik sokak, girilmedik gönül bırakmayacağız. Neden evet denileceğini herkese anlatacağız. Bugüne kadar yaptığımız her şeyin hesabını ahiret günü gelince veririz ama, çalınmadık kapının hesabını, bilgilendiremediğimiz vatandaşımızın hesabını veremeyiz” diyerek, seçimlerde kadınlara çok iş düştüğünü anlattı.


Seçime AK Partili kadınlar damga vuracak!

Halit Hızır’dan sonra söz alan Şeyma Döğücü, bu seçimin kadınların seçimi olacağını ifade etti ve ekledi: “Mazlum ülkelerin duaları ve gözleri Türkiye üzerinde olacak. Avrupa üllkeleri ve Amerika’nın gözü de Türkiye’nin üzerinde olacak. Türkiye’nin gözü ise İstanbul’un üzerinde olacak. Unutmayın! İstanbul’un gözü de AK Partili kadınların üzerinde olacak. Bu seçimlere AK Partili kadınlar damgasını vuracak. Türkiye’ yi ayağındaki prangalardan kadınlar kurtaracak. 16 Nisan akşamı etrafımızdaki küresel zincirler kırılmış olacak. %60’lar geride kalacak. Uyumayacağız, yemeyeceğiz, içmeyeceğiz 60 gün gece gündüz çalışacağız ve kafası karışık insanlara EVET’i anlatacağız”


Kadınların AK Parti için olan öneminin bilincindeyiz!

Salona girince çok başarılı bir teşkilat olduklarını bir kez daha hatırladığını ifade eden Hilmi Türkmen, seçim hazırlıklarını dört başı mamur bir şekilde yaptıklarını söyledi. Kadınlarının yerinin AK Parti için ayrı olduğunu belirten Türkmen, “Biz erkekler için gece eve gidince iş bitiyor, ama siz kadınların evde de sorumluluğu büyük. Bunun bilincindeyiz, bu seçimlerde büyük rol alacağınızın da bilincindeyiz. Ama unutmayın ki 16 Nisan’da sandığa sıradan bir oy pusulası atmayacağız. Gelecek 200 yılın temellerini atacağız. Bunun bilinciyle çalışmalıyız” diye konuştu. %60’ın üzerinde oy alacaklarına inandığını söyleyen Türkmen, seçimin zaferini boğazda, nisanda faaliyete geçecek olan Valide Sultan teknesinde kutlayacaklarının sözünü verdi.


Toplantı sandık görevlilerinin iş dağılımı yapmasıyla sona erdi. Toplantı sonunda AK Parti’nin güçlü kadınları %60’ın üzerinde oy alacaklarına söz verdi.

Bu haber 545 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER