BAL 10.grupta nefes kesen yarış

BAL 10.grupta nefes kesen yarış

Tarih 21 Ocak 2017, 21:37 YazdırBu haberi yazdır

Son dört maçında iki beraberlik iki galibiyetle 8 puan toplayan Çengelköy spor son maçını 21 Ocak ta Vefa stadında Ataşehir Çamoluk spor ile oynadı.

BAL 10.grupta nefes kesen yarış

 

Son dört maçında iki beraberlik iki galibiyetle 8 puan toplayan Çengelköy spor son maçını 21 Ocak ta Vefa stadında Ataşehir Çamoluk spor ile oynadı.

Çok çekişmeli geçen maçta Çengelköy iki gol ile üç puanı hanesine yazdırdıi maç eksiği olan Erok spor ile puanları eşitledi. Beşinci dakikada ceza sahası içinde kazanılan vuruş ile Yemen Taş ilk golümüzü atan Çengelköy iki dakika sonra yine gole kavuşuyorken az farkla dışarı giden topu izledik.

37.dakika da Ataşehir uydurma bir penaltıyı kaleci cemal harika bir kurtarışla gole izin vermedi ikinci şut ise kale çizgisinden çıkartılıp uzaklaştırıldı. 

İlk yarı Çengelköy üç sarı kart görürken rakip de üç sarı kart gördü. Kartlar adeta havada uçuştu. İkinci yarı gol için bastıran taraf yine Çengelköy idi ve dakika 63 de Burak Balaban topu ikinci kere filelere başarılı bir şekilde gönderdi. İkinci yarıda büyük itiş kakış esnasında iki sarı kart daha çıktı neyse ki oyuncular kırmızı kart görmeden maç bitti.

Aşırı soğuk havada oynanan maçta takımı yalnız bırakmayan yöneticiler ve taraftarlar maç sonu üç puanı oyuncularla beraber kutladılar. Ancak dikkatler Erok maçının skorunda idi 1-0 süren maçta erok bir gol bularak beraberliğe ve 1 puana razı oldu. Böylece bölgesel amatör Lig 10.grupta tepede ki iki takım üçüncü dördüncülerle puan farkını 7 ve 8 e çıkardılar. 10. Grupta iki takımdan biri 10 hafta sonra ipi göğüsleyecek bakalım bu Çengelköy mü olacak ? yoksa Erok mu olacak ?

NOT: Vefa stadına üç araç kullanarak gittim. Üsküdar'a acilen stat hatta statlar istiyoruz. Son imar planından sonra Yavuztürk ve Küçüksu mahallelerinde dev terk alanları çıkacak hatta şu an imam hatip lisesinin önü bomboş duruyor neden buralara acilen bir stat düşünülmesin?   

İlk 11

 

1.Cemal Can Düzce   

5.Onur Kara    

12.Ulaş Önsal   

25.Uğur Bingöl   

61.Ulvı Gulıyev   

6.Burak Balaban 

34.Mustafa Taşkın  

78.Ufuk Hançer   

9.Kerem Gülmez

10.Eren Üntürk   

11.Yemen Taş

Yedekler

99.Emre Can Kılınç   

98.Burak Büyükkaya

3.Batukan Güven   

8.Serdar Sargın

53.Ümit Dereci   

7.Uğur Can   

18.İlham Allahverdiyev   

İkinci yarı genç Burak ve Serdar oyuna dahil oldular ve takıma güç verdiler.

 

Bu haber 594 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER