Çengelköy Liderlik yolunda 3 puanı Yalova dan aldı

Çengelköy Liderlik yolunda 3 puanı Yalova dan aldı

Tarih 30 Kasım 2016, 13:07 YazdırBu haberi yazdır

28.kasım Pazartesi günü oynanan Çengelköyspor Yalovaspor maçının tamamında yağmur yağmasına rağmen bir dakika bile mücadele olmayan an görmedik

Çengelköy Liderlik yolunda 3 puanı Yalova dan aldı

28.kasım Pazartesi günü oynanan Çengelköyspor  Yalovaspor maçının tamamında yağmur yağmasına rağmen bir dakika bile mücadele olmayan an görmedik.

Çengelköy Yücel Çolak yönetiminde çıktığı maçta ilk devrede baskılı oyunu ile iki gol buldu. Kaptan Ulaş Önsal 12 dakikada Bünyamin demir ise 40.dakikada fileleri topla buluşturmayı bildi. Ancak ikinci yarı gereksiz şekilde sertleşen oyunda pek çok oyuncumuz sarı kart gördü. Üç puan yola çıkmış gelirken yapılan sertlikler ve görülen kartlar hoş karşılanmadı. Bildiğiniz gibi liğ uzun ve zorlu bir maraton hırslı olduğumuz kadar dirençli sabırlı olmalıyız. Kaleci Cemal Can Düzce değerli kurtarışlar yaptı takımı motive etti.

Bizden ağabey  tavsiyesi sinirlerine hakim olan sonunda ipi göğüsler ve 3. Lige atlar. 1.amatörden süper amatöre çıktığımızda nasıl sevindiysek, süper amatör ligden Bölgesel amatör lige çıkarken de tüm Çengelköylüler olarak sevinmiştik. Artık 3. Lig çıkma hayalimiz o kadar uzak değil her puanda biraz da gerçekleşiyor.

Neyse gelelim maça 2.devre stresli devam ederken Yemen Taş üçüncü gole ve kesinleşen üç puana imzayı attı. Oyuncularımızı ve teknik kadroyu tebrik ediyoruz. Puan durumuna gelince Çengelköy 21 puan Erokspor 21 puan maç 4 Aralık Pazar günü dananın kuyruğu o gün kopacak diğer rakiplerle puan farkları açılmaya başladı çünkü.

Bu haber 425 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER