
Muhammet Gürlü'den açıklamalar


Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı Kasım Ayı Divan Toplantısını Altunizade Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Programa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri Mustafa Kurdaş, Ahmet Yüzbaşıoğlu ve çok sayıda partili katıldı.
Muhammet Gürlü'den açıklamalar
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı Kasım Ayı Divan Toplantısını Altunizade Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Programa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri Mustafa Kurdaş, Ahmet Yüzbaşıoğlu ve çok sayıda partili katıldı.
Saadet'te Yeni Dönem
Divan toplantısında bir konuşma yapan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, partisinin 30 Ekimde büyük kongresini gerçekleştirdiğini belirterek, "Bu kongrede Milli Görüş hareketinin değerli büyüklerinden, Bilge Başkan Temel Karamollaoğlu yeni genel başkanımız oldu. Allah bu gelişmeyi partimiz, ülkemiz, İslam Alemi için hayırlara vesile kılsın" şeklinde konuştu.
Kongre ile birlikte yeni bir döneme girdiklerine de değinen Gürlü, "Her ne kadar, 47 yıllık geçmişimizdeki fikirlerimiz ve ilkelerimiz değişmediyse de, yeni genel başkanımızla birlikte yeni bir soluk, yeni bir atılım, yeni bir aksiyon dönemini yaşayacağız. Bu yeni dönemde söylem ve çalışmalarımızda heyecanı, dün olduğundan çok daha fazla kuşanacağız. Faaliyetlerimiz esnasında ya da dost sohbetlerinde hareketimizi anlatırken, doğru bildiklerimizi ifade ederken kızmayacağız, kırmayacağız, kırılmayacağız. Herkesin hataları olabilir. Bizim de olabilir, iktidarın ya da diğer muhalefet partilerinin de olabilir. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi kendimizden nefret ettirmeden, partimizi insanlara naif bir üslupla anlatacağız. Allah'ın izniyle, ümit ediyorum ki bu şekilde Saadet Partimizin oy oranını Üsküdar'da çok daha yukarılara taşıyacağız" diye konuştu.
AB Bakanlığı Kapatılsın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AB üyelik müzakerelerini referanduma götürmekten söz ettiğini anımsatan Muhammet Gürlü, "Biz Türkiye'nin AB ile bir geleceği olabileceğine hem inanmıyoruz hem de Türkiye'nin AB'ye üye olmaktan vazgeçmesi gerektiğini düşünüyoruz. Söz konusu referandum söylemini de ben şahsen destekliyorum. Aziz Milletimize sorulursa AB üyelik müzakerelerinden ülkemizin kurtulacağını düşünüyorum. Ancak bir Milli Görüşçü olarak, tüm bu gelişmelerden de bağımsız bir şekilde AB'den derhal vazgeçilmesini, AB Bakanlığı'nın hiç vakit kaybedilmeden kapatılmasını ve yönümüzün İslam Birliği temelli politikalara döndürülmesini buradan talep ediyorum" dedi.
Başkanlık Sistemine Prensipte Karşı Değiliz
Gürlü, kamuoyunda tartışılan Başkanlık Sistemine de değinerek, "Öncelik şunu ifade etmek istiyorum ki prensip olarak Başkanlık Sistemine prensipte karşı değiliz. Ancak nasıl bir sistem olacak onu görmek isteriz. Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi güçlü bir Başkanlık Sistemi için güçlü bir meclisin olması gerekir. Başkanlık Sisteminin doğru işlemesi için bağımsız bir yargının olması kaçınılmazdır. Ayrıca şahsa mahsus bir Başkanlık S
istemi oluşturulması ülkemizin geleceğini tehlikeye sokar" şeklinde konuştu.
Başkan Gürlü ayrıca yeni bir anayasa yapılmasını desteklediklerini ve bu anayasanın toplumun her kesiminden vatandaşın onayını alabilecek bir anayasa olması gerektiğini de sözlerine ekledi.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Çengelköy-Kuzguncuk-Kabataş Hattı’na Beşiktaş Uğraması Eklendi
İstanbul Şehir hatlarından Çengelköy İskelesini güçlendiren bir adım geldi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı