Çengelköy 3 puanı kaptı

Çengelköy 3 puanı kaptı

Tarih 16 Kasım 2016, 11:40 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköyspor Kırkpınarspor karşılaşması 13 Kasım da stadın mühürlenmesine rağmen özel izinlerle Beylerbeyi 75.Yıl stadında oynandı.

Çengelköy 3 puanı kaptı

Çengelköyspor Kırkpınarspor karşılaşması 13 Kasım da stadın mühürlenmesine rağmen özel izinlerle Beylerbeyi 75.Yıl stadında oynandı.


Saat 14.00 de yapılan maçta önceleri seyirci pek az iken sonraları stat iyice doldu. Güneşli güzel bir günde yapılan maçta Çengelköyspor oyuncularının oldukça hırslı olduğunu ,beraberliklerde kaçırılan puanları fark edip mutlak üç puan için sahaya çıktıklarını fark ettik. Keşke bu istek ve hırs daha önce takıma etkili olsaydı neyse sonuçta bol pozisyonlu bir ilk devre izledik daha çok fark olmasını dilerken ilk golü 35. Dakikada Ufuk Hançer ile bulduk. Çekişmeli ve bol ataklı ikinci devrede Yemen Taş belki de sezonun en güzel golüne imza attı. Uzak mesafeden topun gelişine sert bir şut ile topu filelere gönderdi. Kırkpınarspor pek çok etkili atak yapsa da kalede Cemal can bunlara müsaade etmedi ve maçın sonucu 2-0 olarak istatistiğe geçti.


Kazanılan üç puan Çengelköy Gaziosmanpaşa ve Erokspor gibi üç İstanbul takımını 15 puan ile ilk üçe yerleştirdi. Son üç yıldır Trakya ve Kocaeli takımları ile 3. Lig mücadelesi yaparken bu yıl grubumuzda İstanbul Bursa ve Adapazarı takımları bulunmakta.


Bu maçın ilk 11 i şöyle oluştu 1*Cemal Can Düze 2* Uğur Bingöl 3*Batukan Güven 4*ulaş Önsal (K) 5*Onur Kara 6*Burak Balaban 11*Yemen Taş 8*Serdar Sargın 10*Eren Üntürk 78*Ufuk Hançer 9*Kerem Gülmez  ikinci devre oyuna 61*Bünyamin Demir 18*İsmail İrsiva ve 98*Burak Büyükkaya dahil oldular.


Çok fazla kart gören oyuncularımıza tavsiyemiz sinirlerine hakim olmaları ve Çengelköy sporun 3.lig koşusunda zarar görmesini engellemeleridir. Yeni teknik sorumlu Yücel Çolak ile iyi bir ivme yakalayan takımın zorlu Gaziosmanpaşa deplasmanında alacağı puan veya puanlar grupta ilk üç sıralamasını kökten etkilecek bunun bilincinde olan takımın maça ona göre çıkacağını ve oynayacağını düşünüyoruz.


 Çengelköy Gazetesi olarak üstün başarılar diliyoruz.  Bu arada Mir kağıttan sonra Çengelköy spora sponsor olan SAV Oto kiralama şirketine bu satırlardan teşekkürü bir borç bilirim.

Bu haber 515 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER