
Çengelköyspor nağmağlup yoluna devam ediyor
Bölgesel Amatör Lig 10.Grup 6.maçında Çengelköyspor ev sahipliği yaptığı maçta Bursa Temsilcisi Gürsu Belediye Spor'u 1-0 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı.
Çengelköyspor nağmağlup yoluna devam ediyor
Bölgesel Amatör Lig 10.Grup 6.maçında Çengelköyspor ev sahipliği yaptığı maçta Bursa Temsilcisi Gürsu Belediye Spor'u 1-0 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı.
Bu yıl iç saha maçlarımızı Beylerbeyi 75.yıl stadında oynamayı planlarken stat mühürlendi maçlara kapatıldı gel gör ki Üsküdar dahilinde başka stat olmadığı için iç saha maçlarımızı oynamak için saha arayışı sonunda Sancaktepe 15 Temmuz stadı bulundu ve maç burada oynandı. Üsküdar takımlarını zorlu bir yıl belki de iki yıl bekliyor. Tüm dileğimiz beylerbeyi stat projesinin acilen başlatılması ve bitirilmesi. Üsküdar Belediyesine çok iş düşmekte umarız acilen stat imalatına başlar ve bu kaosa bir son verir.
Maç eksiği ile 5 maçta 11 puanla üçüncü olarak sürdürdüğümüz lig mücadelesinde son maç ilk devre 0-0 berabere bitti. Ancak ısrarlı mücadele sonunda Kerem Gülmez'in 65.dakikadaki şık kafa golüyle 1-0 mağlup ederek çok değerli 3 puanı hanesine yazdırdı.
Başta teknik kadromuz olmak üzere tüm futbolcularımızı tebrik ediyoruz bizleri bu zorlu maçta yalnız bırakmayan taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz Çengelköy gazetesi olarak başarıların devamını ve 3.lig hayalimizin gerçekleşmesini diliyoruz.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK
Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!
28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İMAR KONUSUNDA SON DEĞİŞİKLİKLER

Üsküdar imar Kültür derneği kentsel dönüşümle ilgili Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 28 Mart cumartesi günü bir panel düzenledi.




