Cide Soğuksu ve Çevre Köyleri derneği genel kurulu yapıldı

Cide Soğuksu ve Çevre Köyleri derneği genel kurulu yapıldı

Tarih 26 Eylül 2016, 11:55 YazdırBu haberi yazdır

Kastamonu Cide Soğuksu çevre Köyleri Kültür yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yılık olağan genel kurulu yoğun bir katılımla 25 Eylül 2016 pazar günü saat 13 30 da Çengelköy de bulunan dernek merkezinde yapı

Cide Soğuksu ve Çevre Köyleri derneği genel kurulu yapıldı

Kastamonu Cide Soğuksu çevre Köyleri Kültür yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yılık olağan genel  kurulu  yoğun bir katılımla 25 Eylül 2016 pazar günü saat 13 30 da Çengelköy de bulunan dernek merkezinde yapıldı.

Mehmet Yılmaz aşılış konuşması yaparak 15 Temmuz şehitlerini andı özellikle Cide Soğuksu çevre köylerinden şehit olanları da özellikle andı ve onları unutmayacaklarını belirtti.

Yoklamanın ardından divan heyeti listesi sunuldu Divan başkanlığına Av.Ali Fuat Nazlı Recep Çetinkaya ve Hasan Çolakoğlu önerildi liste oy birliği ile seçildi. Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal marşımız okundu. Divan heyetine tutanakları imzalama yetkisi verildikten sonra Yönetim Kurulu faaliyet raporunu okumak üzere Başkan Hayri Konuk kürsüye geldi.

Hayri Konuk konuşmasında “ İki dönem 4 yıl görevimizi sizden aldığımız güven ile yaptık. 50 öğrenciye burs verdik,150 dar gelirli aileye destek olduk, Suriyeli sığınmacılara ekmeğimizi bölüp ihtiyaç sahiplerine ilettik. Kızılay aracılığı ile 3 tır yardımda bulunduk. Kültür şölenlerimizi ,iftar programlarımızı kaynaşma gecelerimizi kahvaltı programlarımızı aksatmadan yaptı. Bu faaliyetleri sadece yönetim kurulu ile değil üyelerimizle kardeş derneklerimizle işadamlarımızla yaptık. Bu faaliyetlerimizde Mustafa Kara Hilmi Türkmen ve Meclis Başkanı Esat kalay ı hep yanımızda gördük. Tuncay Şenol kardeşimiz bu bayrağı daha da ileri götürecektir bizde onların yanında olacağız.    

Denetleme kurulu raporunu ve mali tabloları da Recep Çetinkaya okudu. Divan Başkanı Ali Fuat Nazlı faaliyet raporlarını ve mali tabloları ayrı ayrı oylamaya sundu hepsi oy birliği ile kabul edildi.

Üsküdar Belediyesi Meclis başkan vekili Esat Kalay “Cide Soğuksu ve Çevre köyleri derneği adeta bir il derneği gibi etkinlikler yapmaktadır. Bende kurulduğu günden beri üyenizim. Kastamonu dernekleri günden güne gelişiyor memnuniyetle izliyor faaliyetlere katılıyorum. Emeği geçenlere teşekkürler yeni görev alacaklara başarılar diliyorum.” Dedi.

Yönetim ve denetim kurulu tek liste olarak önerildi oylandı ve oy birliği ile seçildiler. Liste şöyle ;

Yönetim Kurulu

1.Tuncay Şenol

2.Recep Çetinkaya

3.Haluk Aday

4.Atil Çetinkaya

5.İbrahim Açar

6.Recep Erdoğan

7.H.Hüseyin Demir

Denetleme Kurulu  1*Emin Ercan  2*Nail Şenol  3*Mehmet Bakan     

Dilek ve temennilerde söz alanlar fikirlerini paylaştılar. Tuncay Şenol  katılımcılara seslenerek her faaliyeti beraberce yapacaklarını söyledi ve yönetim kurulu arkadaşları ile beraber herkesi selamladı.

Bölgemizin en etkin derneği olan Cide Soğuksu ve Çevre köyleri derneği yeni yönetimine Çengelköy gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

Bu haber 673 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER