
Emekliye bayram sonrası müjde var


Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli promosyonlarında son viraja girildiği iddia edildi. Buna göre emekli promosyonları bayram sonrasında ödenecek.
Emekliye bayram sonrası müjde var
Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli promosyonlarında son viraja girildiği iddia edildi. Buna göre emekli promosyonları bayram sonrasında ödenecek.
Türkiye Gazetesi’nden Sinem Erciyas’ın haberine göre, yaklaşık 11 milyon emeklinin dört gözle beklediği promosyon çalışmasında son viraja gelindi.
Bayram sonrasında hazırlıkları tamamlanacak promosyon ödemeleri ile emeklilerin yüzü bir kez daha gülecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bakanlık görevini devralmasının ardından ilk çalışmasını emeklilerin promosyonları ile ilgili gerçekleştirecek.
Müezzinoğlu, haziran ayında verilmesi planlanan ancak çalışmaların tamamlanamadığı promosyonlara ilişkin bayram sonrasında neticelendirilmesi için talimat verdi.
Böylece bankalarla aylardır süren görüşmelerde sona gelinecek. Promosyonların tutarına ilişkin çalışmalar yıllık 150 ile 300 lira arası olması ve 3 yıllık toplu ödeme olarak gerçekleştirilmesi yönünde.
Bu kapsamda promosyon tutarlarının belirlenmesinde emeklilerin aldıkları maaşlar belirleyici olacak. Maaşları 500 liranın altında olanlar, 500-1000, 1000-2000 ve 2000 liranın üzeri alanlar hangi kademeye giriyorsa, o oranda belirlenen promosyonu alacak.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.