
Emekliye bayram sonrası müjde var
Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli promosyonlarında son viraja girildiği iddia edildi. Buna göre emekli promosyonları bayram sonrasında ödenecek.
Emekliye bayram sonrası müjde var
Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli promosyonlarında son viraja girildiği iddia edildi. Buna göre emekli promosyonları bayram sonrasında ödenecek.
Türkiye Gazetesi’nden Sinem Erciyas’ın haberine göre, yaklaşık 11 milyon emeklinin dört gözle beklediği promosyon çalışmasında son viraja gelindi.
Bayram sonrasında hazırlıkları tamamlanacak promosyon ödemeleri ile emeklilerin yüzü bir kez daha gülecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bakanlık görevini devralmasının ardından ilk çalışmasını emeklilerin promosyonları ile ilgili gerçekleştirecek.
Müezzinoğlu, haziran ayında verilmesi planlanan ancak çalışmaların tamamlanamadığı promosyonlara ilişkin bayram sonrasında neticelendirilmesi için talimat verdi.
Böylece bankalarla aylardır süren görüşmelerde sona gelinecek. Promosyonların tutarına ilişkin çalışmalar yıllık 150 ile 300 lira arası olması ve 3 yıllık toplu ödeme olarak gerçekleştirilmesi yönünde.
Bu kapsamda promosyon tutarlarının belirlenmesinde emeklilerin aldıkları maaşlar belirleyici olacak. Maaşları 500 liranın altında olanlar, 500-1000, 1000-2000 ve 2000 liranın üzeri alanlar hangi kademeye giriyorsa, o oranda belirlenen promosyonu alacak.
Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin Göreve Başladı

Üsküdar Belediye Meclisi’nde yapılan başkan vekili seçiminde Cumhur İttifakı adayı AK Partili Dündar Ziya Gültekin, kullanılan 42 oyun 23’ünü alarak Üsküdar Belediye Başkan Vekili seçildi.
İPAR ET ÜSKÜDAR'DA SADECE BİR TANE VAR

Konuyu açıklığa kavuşturmak isteriz: İpar Et’in merkez ve Çengelköy’deki tek şubesi Çengelköy’dedir. Ayrıca Kartal, Maltepe ve Sancaktepe’de olmak üzere üç şubemiz daha bulunmaktadır.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.




