AKAD Temel Lisesi Sürekli Gelişiyor

AKAD Temel Lisesi Sürekli Gelişiyor

Tarih 01 Ağustos 2016, 11:58 YazdırBu haberi yazdır

AKAD İstanbul Eğitim Kurumları kurucu müdürü Engin Piraz’a bir ziyaret yaptık kurumun son dönemde yaşadığı gelişmeleri zaten görüyorduk bir de ondan dinleyelim istedik ve okuyucularımıza aktarmak istedik.

AKAD Temel Lisesi Sürekli Gelişiyor

AKAD İstanbul Eğitim Kurumları kurucu müdürü Engin Piraz’a bir ziyaret yaptık kurumun son dönemde yaşadığı gelişmeleri  zaten görüyorduk bir de ondan dinleyelim istedik ve okuyucularımıza aktarmak istedik.

 

Engin Piraz “AKAD İstanbul Eğitim Kurumları olarak dönüşüm sürecinden başarıyla çıkarak Temel Liseye dönüştü hemen akabinde aynı binaya bir de Etüt Merkezi açtık. Dönüşüm sürecinde kurumumuz fiziki şartları ve öğretmen kadrosuyla büyümüş bulunmaktadır. Kurumumuz 3000 metrekarelik bir alanda 30 Dersliği, Çalışma Salonu, Konferans Salonu, Spor Salonu, Fizik-Kimya-Biyoloji Laboratuarları, Kantin-Kafeteryası ile komple bir bütün olarak Özel okul olanaklarının tamamına sahiptir.

Sınıflarımızda Akıllı tahtalarımız, 11O Noktada Kamera Sistemi ve Parmak izi ile Giriş-çıkış gibi teknolojik tüm altyapı bütünlüğü bulunmaktadır. Temel Lisemiz ile Etüt Merkezinin aynı binada olmasından dolayı aynı olanakları Temel Lise ve Etüt Merkezi Öğrencilerimiz kullanabilmektedir.


Bu olanaklar hali hazırda hiçbir kurumda bulunmamaktadır. Öğretmen Kadromuzun tamamı özel kolej ve kurslarda Zümre başkanlığı yapmış deneyimli ve uzman kadrodur. Bünyemizde 30 tane kadrolu öğretmen bulunmaktadır. Temel Lisemizde İngilizce ve Fransızca olmak üzere 2 Yabancı Dil Eğitimi verilmektedir.İngilizce derslerine Cambridge Mezunu 25 yıldır Kanada da yaşamış Öğretmen girmektedir.


Temel Lisemizde Yabancı Dil Eğitiminin yanında 9.sınıftan itibaren Üniversite Hazırlık Eğitimi yapılmakta ve bu Eğitim, YGS-LYS Eğitim Setleri ile desteklenmektedir. Geleceğinize Kayıtsız Kalmayın... “dedi


İletişim Tel:216 329 93 29/545 329 83 29

 

Bu haber 753 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER