Çengelköy klasmanda her puanla yukarıya

Çengelköy klasmanda her puanla yukarıya

Tarih 29 Mart 2013, 16:25 YazdırBu haberi yazdır

İstanbul Süper amatör klasman maçlarına devam eden Çengelköy 2 galibiyet 2 mağlubiyetle iddiasını sürdürüyor.

Çengelköy klasmanda her puanla yukarıya
İstanbul Süper amatör klasman maçlarına devam eden Çengelköy 2 galibiyet 2 mağlubiyetle iddiasını sürdürüyor.
Bayrampaşa Tuna spor u ilk maçta yenmeyi başaran Çengelköy ardından iki mağlubiyet alınca camianın morali bozuldu teknik sorumlu Rahmi Kalkan hoca başarısızlıkta kendini sorumlu tutarak istifa etti. Tam yeni oyuncular takıma uyum sağlayacak derken bir de teknik sorumlu krizi patladı. Ancak Çengelköy spor kulüp başkanı İsmet Özay hemen girişimlerde bulunarak Çekmeköy’ün hocası Mehmet Fahrettin Eldek ile anlaşma yaptı.
12 Takımlı klasman grubunda ilk dört maçını tamamlayan Çengelköy diğer rakipleri gibi yedi maç daha yapacak. Alacağı puanlar bakalım Bölgesel Amatör lige çıkmaya yetecek mi ? Bu yıl Başkan İsmet Özay ın üstün gayreti ile bu aşamaya gelen takımdan tüm camia galibiyetler puanlar bekliyor.
İkinci maçta Arnavutköy Belediye ya son dakikada yediğimiz gol ile mağlup olmasına rağmen maç çok çekişmeli idi. Hele hele taraftarlara Çengelköy lisesi öğrencileri de eklenince yaklaşık 1000 kişilik bir taraftar grubu hiç susmadan destekte bulundu. Buradan Çengelköy lisesi öğrencilerine ve müdürüne teşekkürü bir borç biliyorum. Gerçek Çengelköylülük görülmeye değerdi kalabalık gözlerimizi yaşarttı. Ancak alınan mağlubiyet herkesi çok üzdü.
Bir hafta sonra Paşabahçe de oynanan maçımıza kendini bilmezlerin saldırısı damgasını vurdu. Hiç alakaları olmaması gerekirken Çengelköy camiasının sevilen ismi Şenol Şen ve oğulları sopalarla darp edildi. Bu saldırıyı yapanları kınıyoruz. Sporda şiddete hayır diyoruz ama burnumuzun dibinde saldırıya uğruyoruz.
Kuştepe       11
Yeni Bosna   11
H.E.Adıvar    10
Arnavutköy    9
Yeniköy           8
İFA                    7
Tuna                 6
Çengelköy        6
Feriköy             4
Selimiye           4
Dolayoba         2
K.K.Bekir          1
Bu haber 595 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER