CHP ÜSKÜDAR İlçe Teşkilatı 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR Gününü kutladı.

CHP ÜSKÜDAR İlçe Teşkilatı 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR Gününü kutladı.

Tarih 15 Mart 2013, 14:15 YazdırBu haberi yazdır

Kadınların hak ettiği yeri bir türlü bulamadığı Türkiye'de bir günlüğüne de olsa dikkatleri bu noktaya çekmek, kadınların sorunlarını unutup hoşça vakit geçirmelerini sağlamak için

CHP ÜSKÜDAR İlçe Teşkilatı 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR Gününü kutladı.
 
 
 
Kadınların hak ettiği yeri bir türlü bulamadığı Türkiye’de bir günlüğüne de olsa dikkatleri bu noktaya çekmek, kadınların sorunlarını unutup hoşça vakit geçirmelerini sağlamak için CHP Üsküdar İlçesi çeşitli etkinlikler düzenledi. Kadın Kollarının Üsküdar İskelesinde açtıkları çadırda CHP’liler sabah saat 10.00’dan akşam 19.00’a kadar Üsküdar halkının yoğun ilgisi ile karşılandı. Açılan imza kampanyaları (okullarda, resmi kıyafetin yeniden uygulanması ve 8 Mart’ın dünya da birçok ülkede olduğu gibi, Türkiye’de de kadınlara tatil ilan edilmesi) Kadın ve Erkek Üsküdar’ lılar tarafından önemsenerek imzalandı. Ayrıca saat 14.00’de Üsküdar’dan kalkan bir tekne ile boğaz turu yapıldı.
 
 
Kalabalık bir toplulukla yapılan yolculuk başlamadan 1.bölge CHP milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT bir konuşma yaparak kadınlarımızdan çok daha kötü durumda olan, evlerinden hiç çıkmamış, çarşı Pazar görmemiş kadınlara yardım etmelerini istedi. Eski Kadın kolları başkanlarına plaket sunulan gezi ikramlar, müzik ve eğlence ile sona erdi.
Bu haber 623 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER