Yücelir Otomotiv Bosna Bulvarında hizmete başladı

Yücelir Otomotiv Bosna Bulvarında hizmete başladı

Tarih 10 Mart 2013, 21:07 YazdırBu haberi yazdır

Yücelir Otomotiv şirket sahibi Onur Yücelir beye Çengelköy Gazetesi olarak bir ziyaret yaptık ve aldığımız bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istedik.

Yücelir Otomotiv Bosna Bulvarında hizmete başladı

Yücelir Otomotiv şirket sahibi Onur Yücelir beye Çengelköy Gazetesi olarak bir ziyaret yaptık ve aldığımız bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istedik.


Şirketiniz hakkında bilgi verir misiniz?

Yücelir Otomotiv Ltd. Şti, 2004 yılında kurulmuş olup Cevizli / MALTEPE' de Renault - Mais'in uygulamaya koyduğu yeni imaj ve standartlarla, 2005 Nisan ayında Renault ailesine, Satış, Servis, Yedek Parça, 2. el ve Sigorta hizmetleri ile katılmıştır.
Firmamız kendi bünyesinde günümüz plaza sisteminin getirdiği tüm onarım ve hizmetleri Renault ekipman ve özel aletleri ile MAİS REM eğitim merkezi tarafından eğitimleri tamamlanmış profesyonel yönetici ve teknik kadrosu ile gerçekleştirmektedir.
Yücelir Otomotiv Ltd. Şti., sigorta sektörünün önde gelen sigorta şirketleri ile anlaşma kapsamında çalışmaktadır.
Ayrıca, siz müşterilerimize Renault Yardım dışımda 7/24 saat acil servis ve çekici hizmeti sunmaktayız.
İş yoğunlukları ve özel durumlarından dolayı servisimize gelemeyen araç sahiplerinin özel araçlarını, bulundukları yerden alarak tüm onarım ve bakımları tamamlanarak tekrar müşterimize teslim etmek hizmetlerimiz içindedir.
Markamıza olan inancımız ile, müşterilerimize verdiğimiz değer ve saygımızla hizmetinizdeyiz.
 
Rakiplerinizden nasıl farklılaşıyorsunuz?
Yeni yerimizde, yeni bölgemizde müşterilerimizin bizi tercih etmesi için her zamanki müşteri odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Müşteri memnuniyeti bizim için her zaman birinci sırada olmuştur. Yeni yerimizde de bu anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Servisimize giren tüm müşterilerimizle birebir ilgileniyoruz. Onların ihtiyacına yönelik çözümleri sunuyor, çözüm aşamasında biz müşterimizin aracına odaklanırken müşterimizin de sıkılmaması için bekleme salonumuzda onları ağırlıyoruz. Bekleme salonumuzda müşterimiz ister canlı olarak aracının onarımını izleyebilir, ister güncel dergi ve gazeteleri okuyabilir, isterse müşteri bilgisayarlarımızdan internete girip işlerini halledebilir veya televizyon izleyebilir. Biz müşterilerimize hiçbir zaman aracının onarımıyla ilgili sürprizler çıkartmayız. Araçta yapılacak olan ne varsa önceden müşterimize söyler, onayını alırız.
Bize biraz yeni servisinizden bahseder misiniz?
Yeni yerimizde tüm ekipmanlarımızı da Renault standartlarına uygun olarak yeniledik. Tüm ekipmanlarımız son teknoloji ürünü olup, teknik personelimizin tamamı REM (Renault Eğitim Merkezi ) eğitimlerini almıştır. Servimizde araçların tüm mekanik, kaporta, boya işlemleri son teknoloji ekipmanlar ve REM eğitimli teknik personelimiz tarafından hatasız tamamlanmaktadır. Servisimizde 24 saat güvenlik hizmetimiz bulunmaktadır. Bu sayede müşterilerimiz hasarlı araçlarını 24 saat çekici ile otoparkımıza teslim edebilir. Yücelir Otomotiv olarak diğer bir hizmetimizde haftada yedi gün yirmi dört saat müşterilerimiz için yol yardım hizmetimizin bulunmasıdır. Yolda kalan müşterilerimiz Yücelir yol yardım hattını arayarak, yol yardım aracımızı çağırabilirler. Yol Yardım hatlarımız: 0539 845 44 44 ve 0216 459 81 82 dir. Unutmadan söyleyelim servisimizde egzoz emisyon ölçümü de yapılmaktadır.
İkinci el satışlarınız bulunuyor mu?
Yeni yerimizde ikinci el satışlarımıza da ağırlık vermiş bulunuyoruz. Her zaman olduğu gibi ikinci elde de müşteri memnuniyeti bizim için ön planda. İkinci el vitrinimize koyduğumuz tüm araçlarımız full check up kontrolünden geçerek müşterilerimize en kusursuz halde teslim edilir.  Yücelir’den alınan ikinci el araçların bir çoğu çok yeni araçlar olduğundan garantileri halen devam etmektedir.. Sattığımız tüm araçlar tecrübeli personelimiz tarafından kontrolden geçirilir.
Eklemek istedikleriniz?
Yücelir Otomotiv olarak bulunduğumuz bölgede toplumun yaşam kalitesini en üst seviyede tutmak ilkesini benimseyerek, Renault markamızı bölgemizde en iyi şekilde temsil etmek ve memnun müşteriler kazanmak hedeflerimiz arasındadır.
Oldukça hızlı gelişen bu sektörde bizler de yetkili bayiler ve yöneticiler olarak sürekli farklılaşmalı ve sürekli kendimizi geliştirmeliyiz.
Bu haber 646 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER