Çengelköy 2 - Tunaspor 0   ilk maça galibiyetle başladık

Çengelköy 2 - Tunaspor 0 ilk maça galibiyetle başladık

Tarih 03 Mart 2013, 11:58 YazdırBu haberi yazdır

İstanbul süper amatör lig maçları geçen ay bitti 6 grubun birinci ve ikincileri klasman maçları için bir grup oluşturdu bu ligde dereceye giren takımlar seneye 2013-2014 sezonunda BAL da yarışacaklar.

Çengelköy 2 - Tunaspor 0   ilk maça galibiyetle başladık


İstanbul süper amatör lig maçları geçen ay bitti 6 grubun birinci ve ikincileri klasman maçları için bir grup oluşturdu bu ligde dereceye giren takımlar seneye 2013-2014 sezonunda BAL da yarışacaklar.


2 mart cumartesi günü Paşabahçe stadında ilk maçına çıkan Çengelköy kalabalık bir taraftar önünde ilk maçına çıktı. Denk kuvvetlerin mücadelesinde takımın tecrübeli oyuncuları ile yeni transferlerin uyumu dikkatlerden kaçmadı. Önümüzdeki süreçte birbirlerine alışmaları halinde daha da büyük başarılara uzanmalarında bir engel yok.


Maça gelecek olursak sağlı sollu ataklar golün ve gol pozisyonlarının habercisi idi. 25 dakikada forvetimize sert hareket penaltı getirdi penaltı da gol. Tunaspor un skora denge getirme çabaları savunma oyuncuları ve kalecimiz tarafından başarıyla savıldı. Maçın bitimine 5 dakika kala kaptan Onur  harika bir şutu gole çevirdi ve sonuç 2-0 net bir galibiyetle üç puan takımın hanesine yazıldı.
İlk maçta ufak tefek aksamalara rağmen giren üç yedek oyuncunun dahi istekli olmaları ve tüm takımın birlik beraberliği gözümüzden kaçmadı. Galibiyet sevincini oyuncular taraftarlarla maç sonunda paylaştılar. Aynı gün oynanan diğer iki maçın berabere bitmesi de ayrıca sevinç kaynağı oldu.


12 takımın yer aldığı klasman liginde tek devreli lig usulü takımlar 11 maç oynayacaklar. Bu maçların sonunda minimum 4 veya 5 takımın Bölgesel Amatör Lige çıkması bekleniyor. Klasmandan Bölgesel Amatör Lige çıkan takım sayısını aynı zamanda Bölgesel Amatör Ligde Şampiyonluk yaşayan İstanbul takımları belirliyor. Geçtiğimiz sezon İstanbul Süper amatör Liginden Bölgesel Amatör Lige 8 takım çıkmıştı.


Başta Çengelköy olmak üzere tüm takımlara başarılar diliyoruz.
 
Bu haber 647 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER