Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdarın  Gazetecileri ile bir araya geldi

Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdarın Gazetecileri ile bir araya geldi

Tarih 19 Ocak 2013, 11:46 YazdırBu haberi yazdır

12 Ocak Cumartesi sabahı Fethipaşa Korusu İ.B.B. tesislerinde Ak parti Üsküdar İlçe yönetiminin konukları Üsküdar''da yayın yapan gazetecilerdi.

Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdarın  Gazetecileri ile bir araya geldi
12 Ocak Cumartesi sabahı Fethipaşa Korusu İ.B.B. tesislerinde Ak parti Üsküdar İlçe yönetiminin konukları Üsküdar’da yayın yapan gazetecilerdi.
 Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'nca düzenlenen kahvaltının açılışında Tanıtım ve Medya'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ziya Gültekin; "10 ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle düzenlediğimiz kahvaltıya hoşgeldiniz, afiyet olsun" dedikten sonra sözü, İlçe Başkanı Sinan Aktaş'a bıraktı.
Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'ndan "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" Kahvaltısı Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'nca düzenlenen kahvaltının açılışında Tanıtım ve Medya'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ziya Gültekin; "10 ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle düzenlediğimiz kahvaltıya hoşgeldiniz, afiyet olsun" dedikten sonra sözü, İlçe Başkanı Sinan Aktaş'a bıraktı. Sinan Aktaş gazetecilere hitaben yaptığı konuşmasında; "Değerli gazeteci arkadaşlarım, sizlerle yılda iki defa böyle basın toplantıları ile bir araya geliyoruz .Genel parti politikalarını günlük basından izliyoruz. 2013 e hızlı girdik. M.Kemal Atatürk Trablusgarp’ta Filistin’de görev yapmadı mı ? Bizim de oralarla gönül bağımız var. Terörün sona erdirilmesi için  atılacak adımları halkın desteklediğini görüyoruz. Bir mütabakat var , riskli bir adım ama daha çok silah daha çok askerle değil birkaç günde değil ama bir süreç içinde bitirileceğine inanıyoruz.
En doğusundan, en batısına memleketimizin ve hatta dünyanın neresinde bir acı, bir felaket, bir olay olursa olsun biz de burada onun acısını ve etkileşimini yaşarız. Bu nedenle memleketimizde ve dünyada oluşan durumlar karşısında daha siyasi değil de, daha insani tavırlar alarak durumu değerlendiriyoruz. Bu bir zihniyetin, algının değişmesi demektir ki diğer siyasi partilerin Ak Parti'yi algılamalarında sorun oluşturuyor. Biz global devlet olma yolunda hızla ilerliyoruz. Birleşmiş Milletlerin baktığı gibi bugün olaylara sadece siyasi açıdan bakamayız, Suriye'de, Filistin'de, Arakan'da yaşananların insani boyutu var. Buradan hareketle imar kanunu, afet yasasının gereklerine uygun maddelerinde yer alacağı şekilde 1/1000 lik planlar bakanlıkta onayda. Afet yasasına yapılan değişikler uyarlanarak yakında gelecek.
 Üsküdar tarihi bir şehir olduğu için binalarımız eski ve yorgun. Özellikle hastane ve okul gibi kamu binalarımızdan Validebağ Öğretmenler Hastanesi Şubat ayında güçlendirmeye giriyor ve Üsküdar Devlet Hastanesi olarak hizmete alınacak. Haydarpaşa Numune Hastanesi ilk yapılan tarihi bölüm hariç diğer bölümler yıkılarak, yeniden yapılacak. Okullarımızda ise taşımalı sistemle yenileme işlemlerine devam ediyoruz. Malum imar problemleri nedeniyle yeni okullar yapamıyoruz. Üsküdar'ın merkezinde okula yeni kayıt yapacakların azalması nedeniyle mevcut okullar yeterli, ancak çevre mahallelerimizde sıkıntı var. Yavuztürk Mahallesi'nde 24 derslikli bir okul gerçekleşecek. Bunun yanı sıra, kamuyla ilgili işlerimizi tek bir binada çözmemiz bizler için büyük avantajlı ve huzurluyuz. Ulaşımla ilgili olarak İETT ile, Altyapı çalışmaları ile ilgili İSKİ ve AYEDAŞ'la görüşmelerimiz sürüyor. İSKİ ile özellikle su toplama yollarına denk düşen alanların kamu yararına kullandırılması konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Şu anda Üsküdar'da 88.000 kayıtlı üyemiz mevcut ve bunlardan 47.000 üyemizle telefonla görüşebiliyoruz. Üye güncellemelerimiz ve sandık çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Ak Parti olarak biz bunları yaparken; insan odaklı çalışıyoruz, siyasi olup olmadığına bakmıyoruz"dedi.
Ak Parti Üsküdar  İlçe Başkan Yardımcıları Ziya Gültekin, Muzaffer Ayanoğlu, Behlül Ünver, Esat Kalay, Süleyman Gedikoğlu, Tarık Şebik, Ömer Hayal de kahvaltıda katılan gazetecilerin günlerini kutladılar.
Bu haber 752 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER