Davut Hocayı kaybettik

Davut Hocayı kaybettik

Tarih 07 Ocak 2013, 12:44 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköyün sevilen imamı Davut Özgül ü kaybettik. Bir seneyi aşkın süredir gördüğü kanser tedavisi sonrasında hayata gözlerini yuman Davut Hoca Entelektüel kişili ile tanınırdı.

Davut Hocayı kaybettik
Çengelköy’ün sevilen imamı Davut Özgül ü kaybettik. Bir seneyi aşkın süredir gördüğü kanser tedavisi sonrasında hayata gözlerini yuman Davut Hoca Entelektüel kişili ile tanınırdı.
Yaklaşık iki yıla yakındır akciğer kanseri tedavisi gören ve bir süredir de Süreyyapaşa Hastanesi'nde tedavi görmekte olan Davut Özgül Hoca 5.Ocak günü  sabaha karşı Hakkın Rahmetine kavuştu.
Davut Özgül'ün cenazesi Cumartesi günü öğle  namazını müteakiben Üsküdar Yıldırım Beyazıd Camii'nden (İHL yanı) kaldırıldı. Cenazeye Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara cami görevlileri edebiyat çevresinden arkadaşları ailesi ve Çengelköy  çevresinden tanıyan pek çok kişi katıldı.
Çengelköy Gazetesinde uzun yıllar köşe yazıları yazmış ve bu yazıları okurlar tarafından ilgiyle izlenmişti. Vefaatından bir süre önce yazdığı eseri "Bir İnsan Biriktirdim" Okur Kitaplığın'dan yayınlanmıştı. 
 
Bu haber 833 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER