Çengelköy Spor Kenetlendi

Çengelköy Spor Kenetlendi

Tarih 12 Aralık 2012, 14:23 YazdırBu haberi yazdır

7 Aralık da düzenlenen Çengelköy spor motivasyon yemeği yoğun katılımla Çamlıca Safa restoranda yapıldı.

Çengelköy Spor Kenetlendi.

7 Aralık da düzenlenen Çengelköy spor motivasyon yemeği yoğun katılımla Çamlıca Safa restoranda yapıldı.

Çengelköy spor camiasından ve Çengelköyspora destek vermek isteyenlerin yanında Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara Onursal başkan Ömer Seyfi Aktülün Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş Ayedaş genel müdürü Mükremin Çepni Çağrı marketler yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kara bölgenin mahalle muhtarları da geceye onur verdiler.

Çengelköy spor Başkanı İsmet Özay geceye katılanlara hoş geldiniz diyerek “kulübümüzde miniklerden a takım seviyesine kadar tüm yaş gruplarında takımlarımız rakipleri ile mücadele etmektedirler. Gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamanın onuru bize yeter. Bu geceye katılmanız gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamanın en güzel göstergesidir. Şu anda grup lideri olan A takımımız klasman grubuna da yükselecek ve ilk etapta bölgesel amatör lige ardından da 3. Lige çıkacaktır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım sizlerin de desteği ile bunu başarmak istiyoruz. Futbolcularımız ve Rahmi hocamız da ellerinden geleni yapıyorlar.”Başkan Mustafa Kara ise “Çengelköy sadece bir mahalleden ibaret değildir Yavuztürk’ten Küçüksu’ya Güzeltepe den Kuleli ye Bahçelievlere kadar uzanan 200 binden fazla insanın yaşadığı koca bir muhittir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek Stad istiyoruz diyen taraftarı cevapladı. Ressamları şairleri işadamları  işçileri ile Çengelköy Türkiye nin bir özeti gibidir. Çengelköy Çınaraltında tüm Türkiye buluşur. Başbakanımızın dediği gibi Boğazın akıntısına kapılmadık senin akıntına kapıldığımız kadar sevgili Çengelköy “ dedi ve büyük alkış aldı.Ömer Seyfi Aktülün ise geçmişte görev alan ve aramızdan ayrılan başkanları ve yöneticileri ve emeği geçen eski belediye Başkanı Mehmet Çakır ı rahmetle anıyorum. 2004 de temelini attığımız tesisleşmenin sonuçlarını hep birlikte görüyoruz. Tüm klasmanlarda takımlarımız başarıdan başarıya koşuyor bundan memnuniyet duyuyorum” dedi.Üsküdar kaymakamı Mustafa Güler ise Çengelköy ü buralara getiren emek verenleri tebrik ediyorum. Ne yazık ki spor yapılacak yerler kıt tesis fakiri bir ülkeyiz ama buna rağmen sporda yapılan atılımlar meydanda. Tesisler arttıkça başarılar da artacaktır dedi.

Ardından kulübe emeği geçenlere plaketler verildi. Yönetim den Şenol Şen kulübe maçlara gitmekte kullanmak üzere bir midibüs alınması için kampanya başlattıklarını bunun için ilk destek açıklamasını yapmak üzere Ömer Seyfi Aktülün’e mikrofonu verdi. Ömer bey kendinin bu midibüs için 10.000 tl destek vereceğini ayrıca OFTON inşaatın ortağı ve eski başkan Yusuf Şimşek in de 10.000 tl destekte bulunacağını açıkladı. Ayrıca eski başkan Yavuz Canikli böyle bir olay için 5.000 tl destek vereceğini açıkladı. Camia tarafından sevilen sayılan ağbimiz Remzi Özkan da 5.000 Tl Yönetim kurulundan Arif Poyraz da 2000 tl destek olacağını açıkladı. Midibüs için 37.000 tl toplanmış oldu. Başkan Mustafa Kara da siz toparlamanızı yapım kalanını da ben karşılayacağım dedi.

Bunun ardından başlayan müzikle katılımcılar doya sıya eğlenmeye başladılar. Horonlar halaylar oynandı göbekler atıldı katılanlar Safa Restoranda güzel bir akşam geçirdiler.
Bu haber 757 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER