Çengelköy  Aralık ayında da lider

Çengelköy Aralık ayında da lider

Tarih 04 Aralık 2012, 10:58 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy Feriköy 1-0

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup’ta şampiyonluğun iki güçlü adayı, Çengelköy ile Feriköy, Feriköy Stadında zorlu 90 dakikada karşı, karşıya geldiler. Müsabakayı 15.dakikada Onur Atilla’nın şık golü ile 1-0 kazanan Çengelköy, hem puan farkını açtı hem de rakibine rövanşı da vermemiş oldu.

Feriköy Stadında sağanak yağmur altında oynanan ve ev sahibi ekibin taraftarının takımlarına çok büyük destek verdikleri maça ev sahibi kırmızı-beyazlılar çok iyi başladı ve henüz 5.dakikada Ekrem ile gol pozisyonuna girdiler ancak Ekrem’in şutunda top az farkla yandan dışarı gitti. 15.dakikada ise Çengelköy golü buldu. Bu dakikada sağ taraftan Soner’in ceza alanına içerisine gönderdiği pasında tecrübeli golcü Onur Atilla, yerden düzgün bir vuruşla kaleci Tuncay’ı mağlup etti ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk devrede takımların çabaları skoru değiştirmedi ve 45 dakika konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci devrede Feriköy’ün beraberliği sağlamak için baskılı futbolu vardı. Ancak Çengelköyspor defansı ve kaleci Gökhan’ın başarılı futbolu Feriköyspor’a beraberlik gölünü bulma şansını vermedi. 60. dakikadan sonra oyunu rakip yarı alana yıkan ve 5 net gol pozisyonu bulan Feriköy’de Cihan Demir, 90.dakikada Sezai’ye arkadan yaptığı müdahale sonrası maçın Hakemi Burak Taşkınsoy tarafından müsabakadan ihraç edildi. Kalan dakikalarda Çengelköyspor skor üstünlüğünü korudu ve zorlu maçtan 1-0 galip ayrılarak puanını 33 yaparak en yakın rakibi durumundaki Feriköy ile puan farkını 6’ya çıkarttı.
ÇENGELKÖY:Celal Gökhan, Soner, Azim, Gökhan Eleman, Sezai, Aşkın Aytaç, Mustafa, İsak, Onur, Halit, Cihan YEDEKLER:Oktay, Emin, Bahattin, Ufuk, Burak, İbrahim, Süleyman

TEKNİK DİREKTÖR:Rahmi Kalkan
GOL:Onur Atilla
Bu haber 682 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER