Cide Soğuksu da yeni yönetim ilk toplantısını yaptı

Cide Soğuksu da yeni yönetim ilk toplantısını yaptı

Tarih 22 Kasım 2012, 13:51 YazdırBu haberi yazdır

Cide Soğuksu dernek üyeleri yenilenen pırıl pırıl olan dernek merkezinde 17 Kasım Cumartesi akşamı bir araya geldi.

Cide Soğuksu dernek üyeleri yenilenen pırıl pırıl olan dernek merkezinde 17 Kasım Cumartesi akşamı bir araya geldi.
Yenilenen dernek merkezinde yapılan toplantının gündemi derneğin bugünü ve yarınına dair hedeflerin görüşülmesi ve konu hakkında fikirlerin değerlendirilmesi idi. Başkan Hayri Konuk ve yönetim kurulu arkadaşlarının tamamı salonda hazırdılar. Hayri bey konuklara hoş geldiniz dedikten sonra dernek genel kurulundan bu günlere kadar yaptılarını ve bundan sonra yapmayı planladığı konular hakkında bir konuşma yaptı . Konuşmasında en dikkat çeken konu arsası alınmış yere yeni dernek binasının yapılmasıydı. Belediye yetkililerine bu konuda başvurmadan önce mali olarak planlanan rakama ulaşılması gerektiğini başvuruyu ondan sonra yapmak istediklerini belirtti.
Bu dernek binasının yapılması için gereken her kapıyı severek çalacaklarını destek olacak her kesin desteğini beklediklerini belirtti.
Söz alan eski dernek Başkanı Hamdi Şenol da her türlü katkıyı sunmaya hazır olduğunu belirtti. Yeni oluşan gençlik grubu adına Bahadır Şenol da bir konuşma yaparak gençlik olarak yeni yeni çalışmalara imza atacağız derneğimizin hareketlenmesi için çalışacağız dedi.
Dilek ve temennilerin ardından ilahiler okundu ve yemeğe geçildi. Yenilenen dernek merkezinde Cide Soğuksulu hemşeriler afiyetle yemeklerini yediler.
Bu haber 661 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER