2012 Huzur toplantısı yapıldı.

2012 Huzur toplantısı yapıldı.

Tarih 15 Kasım 2012, 12:13 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar İlçe Emniyet müdürlüğünün her yıl yaptığı huzur toplantısı 7 Kasım Çarşamba günü Altunizade Kültür merkezinde yapıldı. Amaç Polis Halk ilişkilerini geliştirmekti.

2012 Huzur toplantısı yapıldı.
 
 
Üsküdar İlçe Emniyet müdürlüğünün her yıl yaptığı huzur toplantısı 7 Kasım Çarşamba günü Altunizade Kültür merkezinde yapıldı. Amaç Polis Halk ilişkilerini geliştirmekti.
 
 
Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu’ nun davetine uyan Üsküdar sivil toplum derneklerinin yöneticileri İlçe okul müdürleri Üsküdar mahalle muhtarları ve Üsküdar’ın ilgili yöneticileri Altunizade Kültür merkezi salonunda bir araya geldiler.
 
Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ,Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Ali rıza Şenbabaoğlu, İlçe Milli eğitim Müdürü İlyas Tekin Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş , CHP ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya,Mhp ilçe başkanı Habib Suiçmez Muhtarlar Dernek başkanı Ali Faik Kaptan da katılımcılar arasındaydı.
 
Toplantıyı İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu açtı konuşmasında katılanlara hoş geldiniz diyerek Üsküdar hizmetleri hakkında bilgi verdi. Mobese kameralarının suçluların takibinde çok önemli olduğunu ve caydırıcı etkisinin de olduğunu belirtti. Varolan 52 kameraya 16 tane daha eklediklerini önümüzdeki yıl boyunca 15 tane daha mobese kamera eklemeyi planladıklarını belirtti. Pasaport ve ruhsat işlemlerinin Hükümet konağından verilmeye başladığını, mesai arkadaşlarının canla başla kamu güvenliği için çalıştıklarını Libadiye Caddesinde üçüncü karakolun planlamaya alındığını yakında yapılacağını hatırlattı.
 
Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler  ise “Önleyici hizmetler mobil hizmet halka yakın çalışma ve motivasyon konusunda Üsküdar Emniyeti iyi bir durumda. Sadece Üsküdar da değil tüm İstanbul’da kap kaç konusunda önemli önlemler alındı. Maharet suçun işlenmesi öncesinde önlem almaktır. Güvenliğin ve asayişin olmadığı yerde hiçbir şey olmaz o yüzden çok önemlidir.” dedi.
 
Üsküdar Belediye başkan yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu  ise “Bu toplantı her yıl oluyor ama bu toplantıların sonucunda pek çok işler de yapılıyor. Üzerimize düşen ne ise fazlasıyla yapmaya hazırız. “dedi.
 
Sonra katılımcılar Üsküdar ve mahalleleriyle ilgili sorunlarını aktardılar. Biz de Çengelköy gazetesi olarak asker uğurlama törenlerinde havayi fişek torpil kurusıkı tabanca ile geç vakitlere kadar yapılan gürültü konusunda emniyetin daha duyarlı olmasını talep eden görüşümüzü yazılı olarak verdik. Ayrıca trafik şube ile ilgili Üsküdar Meydanına daha duyarlı davranmaları gerektiğini belirttik. Ayrıca Çengelköy de kısa süreli parklanmalarda ceza kesilmesinin esnafın işlerini aksattığını kısa süre ile uzun süren park konusunda memurların anlayışlı olmasını dile getirdik. Zira bu konuda gazetemizi arayan insanlar bu konuyu gündeme getirmemizi istiyorlardı.
 
Bu haber 703 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER