Çengelköy İlköğretim Okul Aile Birliği 2012 toplantısı yapıldı

Çengelköy İlköğretim Okul Aile Birliği 2012 toplantısı yapıldı

Tarih 15 Kasım 2012, 12:09 YazdırBu haberi yazdır

3 Kasım Cumartesi günü saat 14.00 de bir araya gelen okul aile birliği dernek üyeleri 2012 yıllık genel kurulunu gerçekleştirdi.

Çengelköy İlköğretim Okul Aile Birliği 2012 toplantısı yapıldı
3 Kasım Cumartesi günü saat 14.00 de bir araya gelen okul aile birliği dernek üyeleri 2012 yıllık genel kurulunu gerçekleştirdi.
Gereken çoğunluğun sağlanması için yoklama cetveline imzaların atılmasını takiben toplantı başladı. Toplantıya Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’yı temsilen başkan Yardımcılarından Ali Rıza Şenbabaoğlu Üsküdar İlçe Milli eğitim müdürü İlyas Tekin ve yerel basın mensupları da katıldılar. Kongre divan başkanlığına Yonca Ayvaz üyeliklere ise Zeynep Evciler ile Ayfer Atalay seçildiler. Açılış konuşmasını okul müdürü Ali Yaşar Düzcü yaptı “ Okula tayin olduğumda eski müdür Murat Zengin ile görüşmüştüm. Bana seni yalnız bırakmazlar merak etme dedi. Üsküdar Belediyesi her zaman seferber oldu. Bu sene baştan sona okulumuzu boyadılar. Basket sahamızın kaplamasını yaptılar. Görev alanlara destek olanlara ve okul aile birliğine teşekkür ediyorum.”dedi.
Okul Aile birliği başkanı ise “Yaptıklarımız bütün çocuklarımızın mutluluğu içinse gerisi teferruattır. Müdürümüzün ve bizim tek çabamız çocuklarımızın başarısı içindir.Yeni yönetmeliğe göre 3 yılda bir yönetimler değişecek. Bundan sonra görev alacak arkadaşlarımıza Çengelköylülük adına elimizden geleni yapacağız. Toplanan en küçük kuruşu bile harcarken çok dikkat ettik.” Dedi.
İlyas Tekin “En çok uğradığımız en çok ziyaret ettiğimiz okullardan birisi burasıdır.Müdürümüz ile Ümraniye de üç ayrı okulda beraber çalıştık hepsinde de başarılı oldu.”
Ali Rıza Şenbabaoğlu ise yaptığı konuşmada “Türkiye de okul aile birliği başkanlığı konusunda çığır açan Esat Kalay ı ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum. Çok şanslısınız çocuklarınız böyle bir okulda okuyor. Su sporları merkezi 1 yıl sonra açılacak çevre okullara çok büyük katkısı olacak. “dedi.
Dilek Değirmencioğlu yönetim kurulu faaliyet raporunu okudu ardından denetleme kurulu raporu okundu her ikisi ayrı ayrı oylandı ve oybirliği ile kabul edildi. Tahmini bütçenin de kabulünün ardından yeni dönem yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi.
Aşağıda ki liste tek olarak önerildi ve oybirliği ile seçildi. Yeni seçilen yönetim adına Cemil İsmail bir konuşma yaptı “ Üsküdar da devlet okulları arasında en ön plana çıkan bu okulda çocuğumun okumasından dolayı memnunum. Esat Kalay ı onursal başkan olarak öneriyorum. Sayın veliler çocuklarımızın iyi bir meslek edinmesi yeterli değildir aynı zamanda iyi ve ahlaklı insanlar yetiştirmeliyiz çocuklarımızla ilgilenmeliyiz.” Dedi.
Ardından Esat Kalay’a ve ekip arkadaşlarına plaketler takdim edildi.
YÖNETİM KURULU(ASİL)
1-CEMİL İSMAİL
2-İRFAN DİNÇAY
3-HÜLYA KURT
4-SEVGİ AYDIN
5-BEYHAN ÖZTÜRK
 
 
 
YÖNETİM KURULU(YEDEK)
1-BELKIZ TEL
2-DİLEK BENAR
3-JALE TELSAKAL
4-NURTEN KILIÇ
5-ÖZNUR GÜNEŞ
 
 
DENETLEME KURULU (ASİL)
1-ZEYNEP EVCİLER
2-EMİNE KILIÇ
3-ZAFER KORKMAZ
 
 
 
DENETLEME KURULU (YEDEK)
1-AYFER ATALAY
2-FATMA KAPICI
3-SABRİ DURMUŞ
 
Bu haber 617 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER